Αγωνιώδης έκκληση για ενότητα από τον Κρεμαστινό

Αγωνιώδης έκκληση για ενότητα από τον Κρεμαστινό

Έκκληση για ενότητα στο Κίνημα Αλλαγής απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου, Δημήτρης Κρεμαστινός, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα, λόγω της αποχώρησης του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σε επιστολή του προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο κ. Κρεμαστινός καλεί όλα τα μέλη και τα στελέχη να συμβάλλουν στην ενότητα της παράταξης.

Η επιστολή Κρεμαστινού:

«Αγαπητέ συνάδελφε,

Σε μια στιγμή που το κόμμα μας βρίσκεται σε άνοδο, θα είναι μεγάλο λάθος να προσέλθουμε στις εκλογές διχασμένοι. Είναι αναμφισβήτητο ότι προέκυψε διαφορετική εκτίμηση όσον αφορά την πολιτική σκοπιμότητα στη σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας που σχετίζεται με την πρώτη θέση, μεταξύ της Προέδρου μας κας Γεννηματά και του πρώην Προέδρου κ. Βενιζέλου.

Πιστεύω πάντα ότι πρέπει – ανεξάρτητα με την άποψη που έχει ο καθένας μας – όχι μόνο εμείς να παραμείνουμε ενωμένοι, αλλά να προσπαθήσουμε το πνεύμα της ενότητας να το μεταφέρουμε και στους ψηφοφόρους μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα μπορεί να πείσει και τους πρώην Προέδρους του κόμματος, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του κ. Βενιζέλου, να κάνουν μια έκκληση ενότητας προς τα στελέχη και τους οπαδούς του κόμματος για να προσέλθουν ενωμένοι στις εκλογές.

Η διαφορά αντιλήψεων ακόμα και μεταξύ των Προέδρων σε ένα ιστορικό δημοκρατικό κόμμα είναι αποδεκτή, αλλά η ενότητα του κόμματος που συνδέεται άμεσα με την ιστορική του πορεία και την επιβίωση του, πρέπει να αποτελέσει τον κύριο στόχο όλων μας.

Πιστεύω ότι κι εσείς συμμερίζεστε αυτές τις απόψεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter