Αγωνιώδης επιχείρηση διάσωσης μικρού δελφινιού – Eντοπίστηκε στα ρηχά δίπλα στη νεκρή μητέρα του (Video)

Αγωνιώδης επιχείρηση διάσωσης μικρού δελφινιού – Eντοπίστηκε στα ρηχά δίπλα στη νεκρή μητέρα του (Video)

Aγωνιώδεις προσπάθειες για να διασώσουν ένα νεαρό δελφίνι που εντοπίστηκε δίπλα στην νεκρή μητέρα του έκαναν οι πολίτες της Ναυπάκτου, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, οι άνθρωποι του δήμου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Κοτσανά, ειδοποιήθηκαν ότι στην παράκτια περιοχή του Πλατανίτη του δήμου Ναυπακτίας, εκβράστηκε ένα νεκρό δελφίνι. 

 Ωστόσο, φτάνοντας στο σημείο, τόσο το Λιμενικό όσο και ο κτηνίατρος, διαπίστωσαν ότι μέσα στη θάλασσα, κοντά στο νεκρό δελφίνι περιφερόταν ένα μικρότερο, το οποίο φάνηκε να ήταν συντροφιά. Το νεαρό δελφίνι προσπάθησε να βγει στην ακτή, προφανώς χάνοντας τον προσανατολισμό του, όμως με τις επίμονες προσπάθειες των ανθρώπων του δήμου Ναυπακτίας που βρέθηκαν στο σημείο, τελικά βρήκε τον τρόπο να απομακρυνθεί με ασφάλεια προς τα βαθιά. 

 Όσο για το νεκρό θηλυκό δελφίνι, η πρώτη εκτίμηση του κτηνιάτρου ήταν ότι ο θάνατός του προήλθε από εσωτερικό χτύπημα, ενώ σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής του δήμου Ναυπακτίας Ανδρέα Κοτσανά, ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες υγειονομικής ταφής. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter