Αγχωτική νίκη για ΑΕΚ, επικράτησε 2-1 του Αρη

Αγχωτική νίκη για ΑΕΚ, επικράτησε 2-1 του Αρη

Η ΑΕΚ αγχώθηκε, αλλά τελικά κατέκτησε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Άρη. Αυτή είναι η τρίτη επιτυχία της με τον Γιαννίκη στο πάγκο της που την ανέβασε στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η Ενωση ξεκίνησε δυνατά το ματς και μόλις στο 2’ έχασε διπλή ευκαιρία με τους Ανσαριφάρντ, Ρότα. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν γρήγορα το παιχνίδι και στο 13’ έχασαν κι αυτοί διπλή ευκαιρία με τους Γκάμα, Μπερτόγλιο.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 15’. Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ και ο Μήτογλου με προβολή νίκησε τον Κουέστα (1-0).

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι στο 23’ είχαν δοκάρι με τον Μπράμπετς.

Στο 35’ ο Μάνταλος ανατράπηκε από τον Μπράμπετς και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Ο Ελληνας διεθνής μέσος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών στο 37’ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 71’ ο Aρ. Διαμαντόπουλος, μετά από τη χρήση VAR, απέβαλε τον Μήτογλου (αρχικά του έδειξε κίτρινη), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στο 73’ με τον Γκαρσία. Στην συνέχεια το ματς έγινε ροντέο, υπήρξαν διαπληκτισμοί μεταξύ των παικτών, αλλά η ΑΕΚ κράτησε το «τρίποντο».

O Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ρότα, Τζαβέλα, Βράνιες, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Τζέγκο.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί, Μήτογλου, Βράνιες, Ρότα (26′ Μισελέν), Σιμάνσκι (77′ Τζαβέλλας), Σιμόες, Μάνταλος (60′ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Τάνκοβιτς (60′ Λιβάι Γκαρσία), Ανσαριφάρντ (77′ Αραούχο)

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Τζέγκο (61′ Σάσα), Εντιαγέ (78′ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο (88′ Χαΐροβιτς), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα (61′ Μαντσίνι), Καμαρά

**Οι παράγοντες του Αρη κατήγγειλαν ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στην ανάπαυλα και προπηλάκισε τον αθλητικό διευθυντή των «κίτρινων», Δημήτρη Νιαρχάκο. Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν η ακόλουθη: «Τίποτα δεν υπήρξε! Το ότι έβρισε τους παίκτες της ΑΕΚ ο γενικός αρχηγός του Άρη το λένε;»,

**H ΠΑΕ Αρης εξέδωσε ανακοίνωση κατά του διαιτητή στο ημίχρονο στην οποία ανέφερε:

«Ξεφτιλισμένοι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο. Κλάτενμπεργκ, κατάλαβε τώρα όλη η Ελλάδα γιατί έβαλες αυτόν τον χειρουργό. Χάρισε κόκκινη στο Ρότα και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι. Ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στο δεύτερο ημίχρονο!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Εκεί στην Cosmote Tv όλα καλά ; Τη δεύτερη κίτρινη του Ρότα θα μας τη δείξετε; Ε;»

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter