Αγχωτική νίκη 1-0 της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Αγχωτική νίκη 1-0 της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Επηρεασμένη από την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ νίκησε με το φτωχό 1-0 τον Παναιτωλικό με αρκετό άγχος στην 15η αγωνιστική της Super League 1. Μια ΑΕΚ που εκτός των άλλων ανησυχεί και για τον τραυματισμό τριών παικτών της που αντικαταστάθηκαν στο σημερινό ματς (Γκαρσία. Μιτάι και Μάνταλος)…

O Μανόλο Χιμένεθ πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στην ΑΕΚ σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα που είχε αγωνιστεί στο «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό.

Εμφανώς αγχωμένη από την ήττα στο Νέο Φάληρο η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία από την αρχή του αγών και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις στην εστία του Παναιτωλικού που αμυνόταν πολύ κοντά στην περιοχή του. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε τελικά στο 41ο λεπτό όταν από ασίστ του Μάνταλου ο Γαλανόπουλος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ.

Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ προσπάθησε να πετύχει γρήγορα δεύτερο γκολ αλλά οι Λιβάγια και Μάνταλος βρήκαν μπροστά τους τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού Κνετ που κράτησε το σκορ στο 1-0. Παράλληλα ο φιλοξενούμενος έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Ντάλσιο.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Δέλλας έκανε πιο επιθετικό τον Παναιτωλικό μήπως και βρει το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν βρήκε χώρους για να το πετύχει. Αντίθετα η ΑΕΚ δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια για να καθαρίσει το ματς και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος…

Ο διαιτητής Μανούχος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μαλλή, Λιάβα, Ινσούα, Μεντίνα.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μπακάκης (67’ Σβάρνας), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Μιτάι (79’ Ινσούα), Σάκχοφ, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (79’ Μαχαίρας), Γκαρσία (51’ Λιβάγια), Τάνκοβιτς (67’ Σιμόες), Ολιβέιρα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Τζανακάκης (69’ Μεντίνα), Μαλλής, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα (63’ Μάζουρεκ), Λιάβας, Ταχάρ (76΄Γιάκολις), Τσιγγάρας, Μανθάτης (69’ Αριγίμπι), Ντάλσιο, Βέργος (63’ Αζάντι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter