Aγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ με Σφιντέρσκι (2-1 τον Πανιώνο)

Aγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ με Σφιντέρσκι (2-1 τον Πανιώνο)

Αγχωμένος ο ΠΑΟΚ νίκησε σήμερα (1/9) δύσκολα τον Πανιώνιο 2-1 στην Τούμπα και έκανε το δύο στα δύο στην έδρα του, ξεπερνώντας κατά κάποιο τρόπο τον αποκλεισμό του από την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Eμφανώς επηρεασμένος από τον αποκλεισμό του ο «δικέφαλος» προσπάθησε να πετύχει νωρίς γκολ για να βγάλει από επάνω του την πίεση και το κατάφερε στο 14’ με το πρώτο γκολ του Ακπομ στο πρωτάθλημα. Ο Μίσιτς έβγαλε την κάθετη στο σκόρερ, αυτός ξέφυγε από την άμυνα του Πανιωνίου κι εκτέλεσε τον Κότνικ για το 1-0.

O ΠΑΟΚ πίεσε πολύ τον Πανιώνιο στο πρώτο 25λεπτο όπου έχασε και μια μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Ζαμπά και Ακπομ στο 23’ με διπλή σωτήρια επέμβαση του Κότνικ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον γηπεδούχο να ελέγχει το ματς και τον Πανιώνιο να μην μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη περιοχή.

Το β’ μέρος ξεκίνησε σε χαμηλούς ρυθμούς καθώς ο ΠΑΟΚ επαναπαύθηκε στο 1-0 και ο Πανιώνιος φαινόταν ακίνδυνος επιθετικά. Όμως, στο δίλεπτο 56’-57’ ήρθαν τα πάνω-κάτω και η Τούμπα πήρε φωτιά. Στο 56’ μπήκε αλλαγή για τον Πανιώνιο ο Τσιλούλης και στο επόμενο λεπτό, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα με δυνατό σουτ ισοφάρισε για τους Νεοσμυρνιώτες,1-1! Hταν η πρώτη τελική της ομάδας του Ακη Μάντζιου στο παιχνίδι…

Οι μουρμούρες ξεκίνησαν στην εξέδρα και ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά για να σωθεί από την γκρίνια. Ο Φερέιρα έριξε στο ματς και τον Μπίσεσβαρ και λίγο αργότερα τον Πέλκα με στόχο να κάνει πιο επιθετικό τον «δικέφαλο» ενώ ο φιλοξενούμενος Πανιώνιος κλείστηκε πάλι στην άμυνα του.

Τον γόρδιο δεσμό έλυσε τελικά ο Σφιντέρσκι στο 74’. Κόρνερ Μπίσεσβαρ, σουτ του Πολωνού και 2-1. Και το γκολ αυτό κρίθηκε από το VAR!

Διαιτητής ο Παπαπέτρου που έδειξε κίτρινες κάρτες στους Καμαρά, Ευαγγέλου, Εσίτι

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (38’ Ιγκασον), Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Μίσιτς, Λημνιός (74’ Πέλκας), Ζαμπά (59’ Μπίσεσβαρ), Σβιντέρφσκι, Άκπομ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Σαραμαντάς (85’ Λυμπεράκης), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Καμαρά, Ρέντζας (85’ Μιλόγεβιτς), Άρτσε (56’ Τσιλούλης), Αραμπουλί. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter