Αγχωτικό «τρίποντο» για τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, νίκησε 3-1 τον Απόλλωνα

Αγχωτικό «τρίποντο» για τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, νίκησε 3-1 τον Απόλλωνα

O ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός κόντρα στον Απόλλωνα, παρότι προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, αλλά με δύο πέναλτι κατέκτησε τη νίκη και συνέχισε ακάθεκτος με τον Πάμπλο Γκαρσία στο πάγκο του. Σε τρία ματς, δύο στην Σούπερ Λίγκα και ένα στο Γιουρόπα Λιγκ, έχει πετύχει 10 γκολ!

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου. Ο Σβαμπ έκανε κάθετη πάσα στον Σφιντέρσκι και ο Πολωνός πλάσαρε τον Βέρλχουρστ για το 0-1! Στο 23’ ο Ζίβκοβιτς ανατράπηκε από τον Μπρούσιτς, αλλά μετά από τη χρήση του VAR διαπιστώθηκε ότι ο Σέρβος επιθετικός ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» στην συνέχεια προσπάθησε να ισοφαρίσει κυρίως από στημένες φάσεις και ευκαιρίες χάθηκαν από τους Ιωαννίδη (29’), Φατιόν (38). Η ισοφάριση ήρθε στο 63΄. Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσιλούλης με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 75’ ο Λισγάρας πάτησε το πόδι του Σφιντέρσκι και μετά από χρήση του VAR δόθηκε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σβαμπ (1-2).

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στις καθυστερήσεις όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπρούσιτς, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αουγούστο.

Ο Τ. Παπαπέτρου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ιωαννίδη, Σλίβκα, Λισγάρα, Μπρούσιτς, Τσαμπούρης, Μουργκ.

πόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Βέρχουλστ – Μπρούσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες – Τσαμπούρης (79’ Μουνιέ), Φατιόν (82’ Κολ), Σλίβκα, Μπαξεβανίδης – Μπεντινέλι (82’ Ντάουντα), Τσιλούλης – Ιωαννίδης (91’ Φερνάντεθ).

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς – Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης – Σβαμπ, Ντόουγκλας – Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (67’ Ελ Καντουρί), Μουργκ (86’ Μιχαηλίδης) – Σφιντέρσκι (83’ Τσόλακ). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter