Αήθης επίθεση της Αλίκης Παπαχελά στην Κωνσταντίνα Κούνεβα – Της εύχεται «ψόφο»

Αήθης επίθεση της Αλίκης Παπαχελά στην Κωνσταντίνα Κούνεβα – Της εύχεται «ψόφο»

Ένα σοκαριστικά φτηνό λεξιλόγιο επέλεξε η Αλίκη Παπαχελά, ιδιοκτήτρια του City Plaza, για να απαντήσει στην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Κούνεβα, χρησιμοποιώντας γηπεδικές εκφράσεις.

Αφορμή, η έκκληση της Κωνσταντίνας Κούνεβα να μην εκκενωθεί το City Plaza, το οποίο χαρακτηρίζει ως «δομή φιλοξενίας προσφύγων».

Η Αλίκη Παπαχελά, η οποία επί μακρόν επιχειρεί, και με ένδικα μέσα, να επανέλθει το περιουσιακό της στοιχείο στα χέρια της, εύχεται, μεταξύ άλλων «ψόφο» στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, την οποία χαρακτηρίζει ως «συριζέικο λαμόγιο» και «άθλια του κερατά».

«Είμαι εκτός σπιτιού και μόλις μου έστειλαν τα αίσχη της Κούνεβα για το ξενοδοχείο μου.

Το μόνο που έχω να πω είναι:

ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΚΟΥΝΕΒΑ τ άρπαξες χοντρά και το παίζεις εξουσία στις ζωές των άλλων.

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΥΡΙΖΕΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΘΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

ΨΟΦΟ, να μην ξεχάσω!» έγραψε στο Facebook.

Ανεξαρτήτως του αν έχει δίκιο ή όχι η ιδιοκτήτρια του City Plaza, αυτού του είδους η φρασεολογία δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε από οργή ούτε, βεβαίως, να εκληφθεί ως επιχειρηματολογία. Ενδεχομένως γι αυτό η Αλίκη Παπαχελά να επανήλθε στο Facebook, όπου με άλλο ύφος επιχειρηματολόγησε για τις θέσεις της, παραθέτοντας τα δικά της στοιχεία, χωρίς όμως και πάλι να παραλείψει να αφήσει αιχμές για την πορεία της Κωνσταντίνας Κούνεβα και να δηλώσει ότι μετάνιωσε που τη στήριξε, ζητώντας της παράλληλα να ανασκευάσει άμεσα.

https://www.facebook.com/alikip/posts/10211237147819362?pnref=story

Κυρία Kostadinka Kuneva – Κωνσταντίνα Κούνεβα, είστε ένας άνθρωπος που ήρθε στην χώρα μας για μια καλύτερη ζωή, έγινε κα…

Posted by Aliki Papachela on Donnerstag, 15. Juni 2017

Στη συνέχεια όμως, και αφού δέχθηκε σωρεία αντιδράσεων για το αρχικό της ποστ κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα,επανήλθε στο αρχικό της ύφος και ευχήθηκε… γενικό ψόφο στα “ταγάρια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που ξεπλένουν τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω της καταπάτησης του City Plaza”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter