Αήττητος ο ΠΑΟΚ, επεισόδια στα Γιάννινα

Αήττητος ο ΠΑΟΚ, επεισόδια στα Γιάννινα

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τον δεύτερο μεγάλο στόχο του στη φετινή Σούπερ Λίγκα μετά την κατάκτηση του 3ου τίτλου στην ιστορία του, αφού κατάφερε κι έγινε η 2η ομάδα μετά τον Παναθηναϊκό που το κατακτάει αήττητη! Ο «Δικέφαλος» νίκησε εύκολα 2-0 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι αποχαιρέτησαν οριστικά την μεγάλη κατηγορία μετά από επτά χρόνια.

Ο υποβιβασμός του ιστορικού «Αγιαξ» έφερε ένταση στην κερκίδα και συγκεκριμένα στο σημείο των οργανωμένων, οι οποίοι ξέσπασαν στο γήπεδο. Άρχισαν να πετούν καθίσματα, βεγγαλικά, έκαναν προσπάθεια να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και τελικά συγκρούστηκαν και με δυνάμεις της Αστυνομίας. Το ματς διεκόπη προσωρινά στο 88′, αλλά μετά από πέντε λεπτά ξανάρχισε και τελείωσε κανονικά.

Τα γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Άκπομ στο 60’, έπειτα από ασίστ του Πέλκα και ο Σάκχοφ με κεφαλιά στο 79’, ύστερα από φάουλ του Πέλκα.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος κιτρίνισε τους Κριζμάν, Τζημόπουλο, Κάργα, Κάστρο, Σεργκελασβίλι, Μιχαήλ, Πέλκα, Ίνγκασον

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Ν. Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Κάργας, Α.Μιχαήλ,Τζημόπουλος, Κάστρο (73’ Γιάκος), Πάντελιτς, Νικολιάς, Παμλίδης (71’ Λεό), Κριζμάν (71’ Μάνος).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Τόσκα, Ολιβέιρα, Κάνιας, Ζαμπά (81’ Σβιντέρσκι), Πέλκας, Μπίσεσβαρ (69’ Ενρίκε), Άκπομ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter