Αιδηψός: Αθωώθηκε ο 30χρονος που κλώτσησε γατάκι σε ταβέρνα

Αιδηψός: Αθωώθηκε ο 30χρονος που κλώτσησε γατάκι σε ταβέρνα

Την αθώωση του 30χρονου ο οποίος τον περασμένο Μάιο, βρισκόμενος σε ταβέρνα στην ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού, κλώτσησε γάτα και την έριξε στη θάλασσα, αποφάσισε το δικαστήριο.

Ο 30χρονος αφού επικαλέστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, παραδέχθηκε ότι κακοποίησε τη γάτα, ωστόσο δήλωσε μετανιωμένος και ότι δεν θα το ξανακάνει.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τόσο στην εισαγγελική πρόταση όσο και στην τελική απόφαση αναφέρεται ότι το εν λόγω αδίκημα δεν αποτελεί κακοποίηση καθώς το γατάκι δεν έπαθε βλάβη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης, ο 30χρονος δεν είχε παραστεί στο δικαστήριο επικαλούμενος πρόβλημα υγείας (έγκαυμα στον μηρό). Ωστόσο η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να προχωρήσει κανονικά η δίκη καθώς, όπως είπε, με βάση το έγγραφο του ΚΑΤ το πρόβλημα υγείας του 30χρονου δεν είναι σοβαρό.

Ο 30χρονος είχε συλληφθεί μετά τον σάλο που προκλήθηκε, όταν το βίντεο στο οποίο κλωτσούσε τη γάτα αφού πρώτα τη δελέασε προσφέροντάς της ψάρι, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης:

Αιδηψός: Ελεύθερος ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι σε ταβέρνα

Αιδηψός: Ελεύθερος ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι σε ταβέρνα – Παραπέμπεται για πλημμέλημα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter