Αιδηψός: Ελεύθερος ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι σε ταβέρνα

Αιδηψός: Ελεύθερος ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι σε ταβέρνα

Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι την Πρωτομαγιά για να σπάσει πλάκα ενώ βρισκόταν με την παρέα του σε ταβέρνα στην Αιδηψό.

Ο 30χρονος που πέρασε νωρίτερα το κατώφλι του εισαγγελέα Χαλκίδας, φορώντας κουκούλα και με το κεφάλι κατεβασμένο αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης στις 6 Μαΐου.

«Έχεις μετανιώσει;», τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, που τον περίμεναν έξω από τα δικαστήρια το πρωί. Δεν πήραν, όμως, καμία απάντηση. Ο νεαρός θα παραπεμφθεί σε δίκη για πλημμέλημα.

Σημειώνεται ότι δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας δεν υπήρχε όπως κανένας μάρτυρας κατηγορίας δεν έδωσε το παρών. Η Έδρα ανέβαλε την δίκη και την όρισε ξανά για την Παρασκευή (06-05-2022) στις 12:30 το μεσημέρι.

Ο 30χρονος είχε στο πλευρό του δύο μάρτυρες υπεράσπισης, ο ένας εξ αυτών ήταν ο άνθρωπος που ανέβαζε τα υβριστικά βίντεο στο instagram, ο οποίος είχε ανεβάσει και το βίντεο με την κακοποίηση στη γάτα, με τις μαρτυρίες να αναφέρουν ότι στο σημείο λόγω της παλίρροιας η στάθμη του νερού ανεβοκατεβαίνει και μπορούσε η γάτα να είχε πνιγεί.

Όπως υποστηρίζουν, η γάτα έπεσε εκείνη την ώρα στα χαλίκια. Κατά την έξοδο τους από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, ως ελεύθερος πλέον, ο 30χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του στις κάμερες, ενώ δηλώσεις έκανε και ο συνήγορος του, Ιάσων Οικονόμου.

Τέλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 30χρονος έγινε γνωστό ότι δίνει παρών κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα καθώς το 2017 είχε συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών (σ.σ. είχε κατηγορηθεί ότι είχε πιαστεί με 87 κιλά χασίς) και είχε προφυλακιστεί, πλην όμως μετά το πέρας του 18μηνου, καθώς δεν έγινε η δίκη, αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: eviazoom.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter