Αιδώς μικρέ, «μεγάλε ήρωα» του φαντασιακού

Αγαπητέ συνάδελφε κ. Χρήστο Ιωάννου.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Τwitter, προσπαθείτε να εμφανιστείτε ως αντιστασιακός δημοσιογράφος, ο οποίος φιμώθηκε και απολύθηκε από το Documento, επειδή του ζητήθηκε να κάνει «service σε υπουργό». Υποστηρίζετε, ξεδιάντροπα ψευδώς, ότι το «service» σας ζητήθηκε γιατί ρεπορτάζ σας για τους πλειστηριασμούς ενόχλησε υπουργό.

Λίγη ντροπή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Πολύ περισσότερο η αξιοπρέπεια. Γιατί η αλήθεια είναι ακριβώς η αντίθετη. Όχι μόνον δεν σας ζητήθηκε να κάνετε «service» σε υπουργό αλλά αντίθετα σας ζητήθηκε μετ΄επιτάσεως-παρουσία συναδέλφων σας- να συγκρουστείτε μαζί του και να υποστηρίξετε το ρεπορτάζ σας και την εφημερίδα στην οποία εργαζόσασταν τότε. Λυπούμαστε ειλικρινά που δειλιάσατε. Λυπούμαστε ειλικρινά που δεν το τολμήσατε. Ο καθένας κερδίζει ή χάνει στις μάχες στις οποίες συμμετέχει. Όχι σε εκείνες που βλέπει στη σφαίρα της εικονικής του πραγματικότητας.

Καλή συνέχεια

Οι παρούσες στην «ηρωική» έξοδό σου, Βάλια Μπαζού, Βιβή Μπλούτσου

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.