Αιφνίδια και ύποπτη παραίτηση του νέου διευθύνοντα συμβούλου του ΟΑΚΑ

Αιφνίδια και ύποπτη παραίτηση του νέου διευθύνοντα συμβούλου του ΟΑΚΑ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στις τάξεις της μεγαλύτερης αθλητικής εγκατάστασης της χώρας η ξαφνική παραίτηση του Συντονιστή Γενικού Διευθυντή του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνου Τσιγάρα, ο οποίος είχε αναλάβει τα καθήκοντά του -μόλις- τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του documentonews.gr, ο Κων. Τσιγάρας σήμερα, Παρασκευή, γνωστοποίησε την παραίτησή του, στέλνοντας σχετική επιστολή η οποία κοινοποιήθηκε και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Σημειωτέον ότι τέλη Νοεμβρίου ο Κων. Τσιγάρας είχε διαδεχθεί την Εριφύλη Γαλλή, η οποία εξίσου είχε παραιτηθεί από την ανώτατη εκτελεστική θέση του «Σπύρος Λούης».

Γιατί δύο απανωτές παραιτήσεις;

Ερωτήματα προκαλούν οι αλλεπάλληλες παραιτήσεις που αφορούν την ίδια θέση στη διοίκηση του ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, οι παραιτήσεις φέρονται να σχετίζονται με διαγωνισμό που είχε ολοκληρωθεί επί της προηγούμενης κυβέρνησης, με κάποιους υψηλά ιστάμενους να προσπαθούν να μπλοκάρουν την επικύρωσή του. Οι ίδιες… κακεντρεχείς πηγές, τονίζουν πως ο διαγωνισμός αφορά τη φύλαξη του ΟΑΚΑ, όμως, κάποιοι επιδιώκουν την επανάληψή του παρότι ακολουθήθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Αποτέλεσμα των πιέσεων που φέρονται να ασκούν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα για την ακύρωση του διαγωνισμού είναι οι απευθείας μηνιαίες αναθέσεις για την φύλαξη του «Σπύρου Λούης».

Κατά τις πληροφορίες, η επιστολή παραίτησης του Κων. Τσιγάρα είναι λιτή και απέριττη χωρίς να διευκρινίζονται επακριβώς οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση. Ίσως, ο υφυπουργός, που επέλεξε τον Κων. Τσιγάρα για την συγκεκριμένη θέση, έχει την εξήγηση για αυτήν την αιφνίδια παραίτηση. 

Αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο έργο

Σύμφωνα με την επίσημη απάντηση που έλαβε το documentonews.gr από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού, ο Κων. Τσιγάρας παραιτήθηκε επειδή «αδυνατεί να αντεπεξέλθει στο έργο» που είχε αναλάβει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter