Αιφνιδιαστικά ο Κασσελάκης στην εκδήλωση Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου – Χριστοδουλάκη (Video)

Αιφνιδιαστικά ο Κασσελάκης στην εκδήλωση Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου – Χριστοδουλάκη (Video)
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Αναστάτωση προκλήθηκε στο θέατρο ΆΛΦΑ λίγο μετά τις 18:30. Μόλις ξεκίνησε να μιλά η Έφη Αχτσιόγλου έκανε την εμφάνισή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης, όπου τα τρία στελέχη (Δ. Τεμπονέρας, Ε. Αχτσιόγλου, Μ. Χριστοδουλάκης) μιλούν για το μέλλον της Κεντροαριστεράς.

Η Έφη Αχτσιόγλου που είχε τον λόγο εκείνη την ώρα, είπε «γεια σου Στέφανε».

«Πρόεδρε καλησπέρα, σε καλωσορίζουμε στην εκδήλωση. Με την παρουσία σου σήμερα εδώ αποδεικνύεις ότι δεν μπορεί να γίνεται μια συζήτηση που να αφορά τον προοδευτικό χώρο και να απουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποδεικνύεις επίσης ότι η συζήτηση αυτή δεν αφορά μόνο πρόσωπα, αλλά και κόμματα» είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ όλο το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, κάνοντας λόγο για «απλώς μία εκδήλωση», όμως η αλήθεια είναι πως υπήρχε έντονος εκνευρισμός για τον Διονύση Τεμπονέρα.

Πηγές από την Κουμουνδούρου αποκαλύψαν στο documentonews.gr πως υπάρχουν εισηγήσεις στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει άμεσα μέτρα για τον Διονύση Τεμπονέρα μετά την εκδήλωση, «διαφορετικά θα δοθεί το μήνυμα πως ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να ακολουθεί προσωπικές στρατηγικές».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Δείτε ζωντανά:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter