Αίγινα: Ομολόγησε την άγρια δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου ο 46χρονος γιος της

Αίγινα: Ομολόγησε την άγρια δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου ο 46χρονος γιος της

Ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 73χρονης ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου στην Αίγινα φέρεται να είναι ο 46χρονος γιός της ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της, ενώ βρέθηκε με μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι. Εντοπίστηκε από γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 46χρονο γιο της ηλικιωμένης στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, όπου τελικά ομολόγησε.

Οι υποψίες στράφηκαν στο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς από τις έρευνες της αστυνομίας δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter