Αίγιο: Κλειστή η εθνική οδός Πατρών Κορίνθου από αγρότες

Αίγιο: Κλειστή η εθνική οδός Πατρών Κορίνθου από αγρότες

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους αγρότες της Αιγιάλειας, οι οποίοι έκλεισαν λόγο μετά τις 18:30 το απόγευμα την νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αποκλεισμός του δρόμου θα διαρκέσει μέχρι τις 21:00 το βράδυ και η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέχρι εκείνη την ώρα στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου.

Oι Θεσσαλοί αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, επιδιώκουν να σταθεροποιήσουν το μπλόκο στο σημείο με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων τρακτέρ, ενώ προχωρούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αποκλεισμούς και των δύο ρευμάτων της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Οι αγρότες του μπλόκου αποφάσισαν, επίσης, να προχωρήσουν και σε νέες μορφές κινητοποιήσεων τις επόμενες ημέρες, προγραμματίζοντας για την Τετάρτη τη συμμετοχή τους με τρακτέρ στο «καραβάνι για τη σωτηρία της υγείας» της ΠΟΕΔΗΝ που θα φτάσει στη Λάρισα.

Να σημειωθεί, πως η κινητοποίηση των υγειονομικών θα διανύσει πορεία 9 χιλιομέτρων, περνώντας από Υγειονομικές Μονάδες και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Τα τρακτέρ των αγροτών που έχουν «στρατοπεδεύσει» στη Νίκαια θα κατευθυνθούν, όμως, πάλι στην κεντρική πλατεία της Λάρισας την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς έχει προγραμματιστεί αγροτική συγκέντρωση, ώστε οι αγρότες να ενημερώνουν τους πολίτες της πόλης για τα αιτήματα τους.

Και η Θεσσαλονίκης – Ευζώνων

Κλειστή παραμένει από τις 2 το μεσημέρι η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στο ύψος των παλιών διοδίων. Αγρότες του Κιλκίς έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στο οδόστρωμα εμποδίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων. Νωρίτερα, είχαν κλείσει για περίπου τρεις ώρες και την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων. Η κίνηση στην περιοχή διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους, ενώ άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις των διαμαρτυρόμενων αγροτών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter