Aινιγματική ανάρτηση Μπελαβίλα ενόψει της «Μεγάλης Συνέλευσης»: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αντιπαράθεση σε ήρεμο κλίμα

Aινιγματική ανάρτηση Μπελαβίλα ενόψει της «Μεγάλης Συνέλευσης»: Εμείς είμαστε έτοιμοι για αντιπαράθεση σε ήρεμο κλίμα

Μια μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά δηλώνει έτοιμος για την αυριανή Μεγάλη Συνέλευση “Πειραιάς για Όλους” στα Καμίνια, ενώ στέλνει μήνυμα στους αντιπάλους του πως η «προεκλογική αντιπαράθεση θα εξελιχθεί σε ένα ήρεμο, δημοκρατικό και αυτοδιοικητικό κλίμα», εξηγώντας πως «από την μεριά μας, είμαστε έτοιμοι για αυτό!»

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπελαβίλας έγραψε τονίζοντας εξ αρχής πως «Αυτό είναι μια δήλωση»: 

«Μόλις τέλειωσε ένα όμορφο απόγευμα στο λιμάνι με το παλιό πλήρωμα. Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή Μεγάλη Συνέλευση “Πειραιάς για Όλους” στα Καμίνια.

Θα μιλήσουμε, θα συναποφασίσουμε και θα εγκρίνουμε την πρώτη ομάδα του ψηφοδελτίου της νίκης. Μία ομάδα-έκπληξη. Θα σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα.

Η Συνέλευση μας θα είναι υπόδειγμα δημοκρατικής συλλογικής αυτοδιοικητικής διαδικασίας.

Είμαστε βέβαιοι, ότι όλες οι πολιτικές και δημοτικές δυνάμεις του Πειραιά επιθυμούν να πορευτούμε έτσι. Η προεκλογική αντιπαράθεση θα εξελιχθεί σε ένα ήρεμο, δημοκρατικό και αυτοδιοικητικό κλίμα.

Από την μεριά μας, είμαστε έτοιμοι για αυτό!

Ραντεβού λοιπόν το πρωί στα Καμίνια, στον Πολυχώρο “Κώστας Κωσταράκος”, Μαντινείας 4 και Θήρας, στις 10.30. Όλες και Όλοι! #Pireas4all»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter