Άιντραχτ- Ρέιντζερς: Τελικός Europa με ελληνικό ενδιαφέρον

Άιντραχτ- Ρέιντζερς: Τελικός Europa με ελληνικό ενδιαφέρον

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς  «μονομαχούν» απόψε  στις 22:00 στην Σεβίλλη με μοναδικό στόχο την κούπα του Europa League. Το στάδιο του τελικού της διοργάνωσης «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» έχει χωρητικότητα 42.700 θεατές  με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει μόλις από 9.500 εισιτήρια η κάθε μία.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων ετοιμάζουν απόβαση στην Σεβίλλη. Οι ισπανικές αρχές  πιστεύουν ότι περίπου 100.000 Σκοτσέζοι και 50.000 Γερμανοί φίλαθλοι θα κυκλοφορούν στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Γι’ αυτό στην πόλη θα ανοίξει ένα ακόμα γήπεδο, το Στάδιο Καρτούχα, 57.000 θέσεων, στο οποίο στήθηκαν γιγαντοοθόνες για τους φιλάθλους.

«Είναι τόσος κόσμος, με τόσο αλκοόλ στα χέρια. Οι περισσότεροι από τους φιλάθλους δεν έχουν εισιτήρια για το παιχνίδι και στην πόλη υπάρχουν πολλά εργοτάξια κι αυτό  μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα», ήταν η ανησυχία που εξέφρασε ο γενικός κομισάριος για την ασφάλεια στην Ισπανία, Χουάν Κάρλος Κάστρο Εστεβέθ.

Το παιχνίδι δεν έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον στην χώρα μας  λόγω και της δυναμικής των δύο ομάδων. Ο τελικός όμως ενδιαφέρει άμεσα  τον Κυπελλούχο Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ, καθώς είτε οι πράσινοι είτε ο Δικέφαλος είναι πιθανό να κερδίσουν ένα προκριματικό γύρο του Conference League από τον δεύτερο στον τρίτο στην περίπτωση που η Ρεϊντζερς κατακτήσει το τρόπαιο. Η ομάδα της Γλασκώβης θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Champions League στην παραπάνω περίπτωση και θα γίνει αναπροσαρμογή στο  Conference που θα ευνοήσει εκτός απροόπτου τον Κυπελλούχο Ελλάδας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter