Αίτημα Παπαγγελόπουλου για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση και με Σαμαρά

Αίτημα Παπαγγελόπουλου για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση και με Σαμαρά

Στις 11 το πρωί σήμερα Τρίτη, οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην αναπληρωτή υπουργού, ο Δημήτρης Τσοβόλας και η Λυδία Τσοβόλα, θα επισκεφθούν τον πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης Ιωάννη Μπούγα. 

Σκοπός τους είναι να του παραδώσουν αίτηση να διαβιβαστούν στην Επιτροπή οι δικογραφίες που σχετίζονται με την υπόθεση, αίτηση για ακρόαση μαρτύρων και αίτηση για κατ΄αντιπαράσταση εξέταση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με εισαγγελείς και πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος έδωσε την πληροφορία αυτή και κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνέντευξης στον Νίκο Χατζηνικολαου.

Σήμερα επίσης, ξεκινάει η συνεδρίαση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης αντικείμενο της οποίας έχει προσδιοριστεί η λήψη απόφασης για τους προτεινόμενους μάρτυρες από τις κοινοβουλευτικές ομάδες, ο καθορισμός της σειράς και οι ημερομηνίες εξέτασης των πρώτων μαρτύρων. Επίσης, θα γίνουν και οι αρχικές τοποθετήσεις των μελών της Επιτροπής επί της δικογραφίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter