Αίτημα Πολάκη για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ

Ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Παύλος Πολάκης, δήλωσε τη διαθεσιμότητά του προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, για βοήθεια σε εθελοντική βάση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέταξε την ειδικότητά του ως χειρουργός - εντατικολόγος και δηλώνει διαθέσιμος για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, συνδράμοντας με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα.

Ο Παύλος Πολάκης κοινοποίησε το αίτημά του στην πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αλλά και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ. Όπως σημειώνει, έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει ουσιαστικά, σε μία περίοδο έξαρσης κρουσμάτων του κορονοϊού και αναμένει απάντηση στο αίτημά του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.