Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη – Πρόβλεψη έως την Παρασκευή

Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη – Πρόβλεψη έως την Παρασκευή

Την Τετάρτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά και πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 22, στην Ήπειρο από 1 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 1 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται επίσης αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13-04-2022
Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 που βαθμιαία στα Δωδεκάνησα θα ενισχυθούν στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

ΠΕΜΠΤΗ 14-04-2022
Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα νοτιοδυτικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-04-2022
Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter