Έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών

Αίτηση αποφυλάκισης από Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου

Ενώ ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την εισαγωγή της Βίκυς Σταμάτη και της Αρετής Τσοχατζοπούλου στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών, η πρώτη κίνηση των δύο γυναικών ήταν να καταθέσουν αιτήσεις αποφυλάκισης.

Οι δύο γυναίκες, έχουν εκτίσει μέρος της ποινής τους –καταδικαλάστηκαν σε κάθειρξη 8 ετών- και υπέβαλαν αίτηση για την υφ’ όρων απόλυσή τους, υποστηρίζοντας πως πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται για να αποφυλακιστούν με όρους.

Οι αιτήσεις των δυο γυναικών αναμένεται να κριθούν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογη κίνηση πρόκειται να γίνει και από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος το πρωί πέρασε την πόρτα των φυλακών Χαλκίδας. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξη, προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει δια των συνηγόρων του σε κατάθεση για υφ' όρων απόλυση αξιοποιώντας τις διατάξεις που προβλέπονται στο νόμο Παρασκευόπουλου για υπέργηρους καταδίκους σε συνδυασμό μάλιστα με την επίκληση των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.