Αιχμές Αντώναρου για τη θέση του γ.γ. στο Γραφείου του Πρωθυπουργού

Αιχμές Αντώναρου για τη θέση του γ.γ. στο Γραφείου του Πρωθυπουργού

Αιχμές αφήνει με ανάρτηση του ο Ευάγγελος Αντώναρος για την θέση του γενικού γραμματέα στο Γραφείου του Πρωθυπουργού, η οποία σύμφωνα με το ΦΕΚ στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, δεν θα καλυφθεί τον Γιάννη Μπρατάτο,  όπως είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, αλλά από τον Στέλιο Κουτνατζή, ο οποίος θα αναλάβει τη σχετική θέση για ένα μήνα και συγκεκριμένα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Ειδικότερα, ο βιαστικός – όπως τον χαρακτηρίζει – διορισμός του Γιάννη Μπρατάκου και η «εκ των υστέρων ανακοινωθείσα καθυστέρηση του κατά ένα μήνα είναι περίεργη» όπως τονίζει.

«Μήπως συνδέεται με τα όσα μου λένε ότι ο αποπεμφθείς ανιψιός εξακολουθεί να ασκεί — ατύπως — τα καθήκοντα του; Και μάλιστα σε χώρο όχι μακριά από το Μαξίμου;» καταλήγει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Ο βιαστικός διορισμός Μπρατάκου στη θέση Δημητριάδη και η εκ των υστέρων ανακοινωθείσα καθυστέρηση του κατα ένα μηνα ειναι περίεργοι. Μήπως συνδέεται με τα όσα μου λένε ότι ο αποπεμφθείς ανιψιός εξακολουθεί να ασκεί — ατύπως — τα καθήκοντα του; Και μάλιστα σε χώρο όχι μακριά από το Μαξίμου;»

Παράκρουση στο Μέγαρο Μαξίμου για τη θέση του γ.γ. του Γραφείου του Πρωθυπουργού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter