Αιχμές Αντώναρου κατά Μητσοτάκη: Μπαίνουν όλοι σε καραντίνα όσο ψηλά κι αν βρίσκονται;

Αιχμές Αντώναρου κατά Μητσοτάκη: Μπαίνουν όλοι σε καραντίνα όσο ψηλά κι αν βρίσκονται;

«Δε θα τεθεί σε προλητική καραντίνα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, ο οποίος νοσεί από τον κορονοϊό και εισήχθη σήμερα το πρωί στον Ευαγγελισμό», δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά ο Ευάγγελος Αντώναρος αναρωτιέται αν ισχύει διαφορετικό πρωτόκολλο.

Ο ίδιος αναφέρει ως παραδείγματα, τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και εκτός Ελλάδας τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου για να καταλήξει:

«Φαντάζομαι ότι οι σχετικές ρυθμίσεις και τα πρωτόκολλα ισχύουν για ΌΛΟΥΣ και δεν προβλέπουν εξαιρέσεις για κανένα όσο υψηλά κι αν βρίσκεται. Κι όσα τεστ κι αν κάνουν και βγουν αρνητικά.

Η μήπως κάνω λάθος;»

Διαβάστε την ανάρτησή του στο facebook:

«O Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μπήκε πριν αρκετές ημέρες σε αυτο-απομόνωση και ακύρωσε σημαντικές υποχρεώσεις μετά από συνάντηση του με τον πρέσβη μας στην Άγκυρα που βρέθηκε θετικός στον ιο.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος βρίσκεται επίσης σε καραντίνα μετά συνάντηση του — όπως ανακοίνωσε ο ίδιος — με πρόσωπο που βρέθηκε θετικό κι εργάζεται από το γραφείο του.

Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον απάντησε χθες με λινκ ερωτήσεις που του έγιναν στην Βουλή των Κοινοτήτων γιατί βρίσκεται σε καραντίνα για 15 ημέρες μετά από συνάντηση με βουλευτή των Συντηρητικών που βρέθηκε θετικός ΜΕΤΑ τη συνάντηση τους. Σημείωση: Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο Τζόνσον έχει νοσηλευθεί για κορωνοιο πριν από μήνες.

Φυσικά και οι τρεις τους υποβάλλονται καθημερινά σε μοριακό τεστ κορωνοιού.

Άλλωστε ο “αυτοαποκλεισμός” επιβάλλεται σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα — ακόμη κι αν ο αποκλειόμενος δεν έχει κανένα σύμπτωμα και τα τεστ βγαίνουν αρνητικά — λιγότερο για να προστατευθεί ο ίδιος και, σχεδόν αποκλειστικά, για να προστατευθούν όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του.

Φαντάζομαι ότι οι σχετικές ρυθμίσεις και τα πρωτόκολλα ισχύουν για ΌΛΟΥΣ και δεν προβλέπουν εξαιρέσεις για κανένα όσο υψηλά κι αν βρίσκεται. Κι όσα τεστ κι αν κάνουν και βγουν αρνητικά.

Η μήπως κάνω λάθος;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter