Αιχμές βουλευτή της ΝΔ κατά του «εξαφανισμένου» Βρούτση: «Ούτε και σήμερα είναι παρών…» (Video)

Αιχμές βουλευτή της ΝΔ κατά του «εξαφανισμένου» Βρούτση: «Ούτε και σήμερα είναι παρών…» (Video)

Βέλη κατά του υπουργού Εργασίας εξακόντισε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ευθυμίου, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής λόγω της «εξαφάνισης» του Γ. Βρούτση από τη συζήτηση νομοσχεδίου του, το οποίο -κατά την κ. Ευθυμίου- δεν ευθυγραμμίζεται με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος.

«Είναι ένα νομοσχέδιο το οποίο έχει αδιαμφισβήτητα θετικές διατάξεις τόσο στο προνοιακό κομμάτι του όσο στο κομμάτι το εργασιακό-ασφαλιστικό, στις οποίες αναφέρθηκα στην τοποθέτησή μου κατά την πρώτη ανάγνωση και επί της αρχής τοποθέτηση επί του νομοσχεδίου και αναφέρθηκα και σε κάποια ερωτήματα που ήθελα να θέσω στον Υπουργό Εργασίας» είπε εισαγωγικά η βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε ασκώντας κριτική:

«Δεν τα έθεσα και γιατί ήθελα να τα καταθέσω στον Υπουργό Εργασίας, δεν τα έθεσα διότι δεν ήταν παρών. Διαπιστώνω ότι ούτε και στην κατ’ άρθρο συζήτηση ούτε και σήμερα είναι παρών. Επομένως, επιφυλάσσομαι για τα ερωτήματα αυτά να τα θέσω στην Ολομέλεια και πιστεύω ότι θα καταφέρω να πάρω τις απαντήσεις που χρειάζονται, όχι για μένα, αλλά για να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις στους ασφαλισμένους και για την υποστήριξη των θέσεων της παράταξής μας και των προεκλογικών μας δεσμεύσεων».

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter