Αιχμές Κακλαμάνη για Πατέλη: Ο λογαριασμός πάει στον πρωθυπουργό – Δεν εκφράζει τη ΝΔ

Αιχμές Κακλαμάνη για Πατέλη: Ο λογαριασμός πάει στον πρωθυπουργό –  Δεν εκφράζει τη ΝΔ

Δυσαρέσκεια ακόμα και εντός της «γαλάζιας» πολυκατοικίας έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του συμβούλου του πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη ότι δεν έχει όρεξη να εργαστεί όποιος κάνει διδακτορικά.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο MEGA άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Πατέλη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία με όσα είπε.

«Εκτιμώ ότι ο κ. Πατέλης κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη. Έχω όμως να απαντήσω στον κάθε κ. Πατέλη, ότι η δική μου διδακτορική διατριβή μου πήρε 3,5 χρόνια. Αλλά δεν καθόμουν να κάνω τη διατριβή σπίτι μου, δούλευα και στο νοσοκομείο. Όλοι οι τεχνοκράτες, που ένας πρωθυπουργός τους τιμά με την εμπιστοσύνη τους, δεν μπορεί όταν κάνουν την πατάτα να λένε συγγνώμη και ότι δεν είναι πολιτικοί. Γιατί ο λογαριασμός πάει στον πρωθυπουργό. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί».

«Η ουσία όσων είπε είναι μια προσπάθεια περιορισμού του δικαιώματος της μόρφωσης των παιδιών. Σήμερα αμφισβητείται η αξία του διδακτορικού, προχθές αμφισβητήθηκε η αξία να συνεχίσουν τα παιδιά τις σπουδές στο λύκειο. Φέτος θα έχουμε 25.000 λιγότερα παιδιά στα πανεπιστήμια» αντέτεινε ο κ. Φίλης, κάνοντας λόγο ότι ο κ. Πατέλης περιέγραψε με κυνικότητα το πρόγραμμα της κυβέρνησης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter