Αιχμές Μεϊμαράκη προς Μητσοτάκη: Λάθος η όξυνση του πολιτικού κλίματος (Video)

Αιχμές Μεϊμαράκη προς Μητσοτάκη: Λάθος η όξυνση του πολιτικού κλίματος (Video)

Με αιχμές προς το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά εμμέσως και προς τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, συνόδευσε την τοποθέτησή του χθες, ο επικεφαλής του Ευρωκψηφοδελτίου της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης –μαζί με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη – ήταν προσκεκλημένοι στην Εκπομπή Focus της ΕΡΤ και τον Πάνο Χαρίτο.

Ο κ. Μαϊμαράκης διαφοροποιήθηκε πλήρως από τους οξείς τόνους που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνοντας πως δεν συμφέρουν τη ΝΔ η οποία παρουσιάζει υψηλούς βαθμούς συσπείρωσης, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Αν το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη του εισηγείται όξυνση του πολιτικού κλίματος, εγώ το θεωρώ μείζον λάθος», είπε συγκεκριμένα ο κ. Μεϊμαράκης σε σχετική ερώτηση.

Πρόσθεσε δε πως «με τις κραυγές ο κόσμος απομακρύνεται», τονίζοντας πως δική του εισήγηση – από τη στιγμή που δεν είναι στην ηγετική ομάδα της ΝΔ- θα ήταν να διατηρήσει το κόμμα ήπιους τόνους και να επικεντρωθεί στην ανάδειξη προγραμματικών θέσεων.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Μεϊμαράκης όταν ρωτήθηκε για εάν θεωρεί ότι η ΝΔ βρίσκεται σε καλό δρόμο, απάντησε αφήνοντας αρκετά υπονοούμενα: «Αυτά θα τα συζητήσουμε μετά τις εκλογές. Θεωρώ σε ώρα μάχης δεν μπορούν να γίνουν τέτοιες συζητήσεις. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Λόγω της προεκλογικής περιόδου ωστόσο και για να μην διαταραχθούν εσωτερικές ισορροπίες έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «στα βασικά συμπίπτουμε. Στις αρχές, τις αξίες και τα οράματα συμπίπτουμε. Σε ώρα μάχης απαγορεύεται η όποια συζήτηση η οποία μπορεί να παρερμηνευτεί»

Τέλος, αναφορικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή και να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, σημείωσε: «Είμαι υπέρ της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Είμαι της Εθνικής σκηνές Θεωρώ τις Βρυξέλλες κρύες και γραφειοκρατικές. Για αυτό δεν ξετρελάθηκα με την πρόταση. Όταν όμως καλείσαι να μπεις στη μάχη για να προσφέρεις και να προσθέσεις στα ποσοστά του κόμματος, τότε ανταποκρίνεται».

Δείτε το βίντεο από το 2:16

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter