Αιχμές Πολάκη κατά Τσακαλώτου: Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια

Αιχμές Πολάκη κατά Τσακαλώτου: Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια

Με αιχμηρό σχόλιο συνόδευσε ο Παύλος Πολάκης την αποχώρηση της «Ομπρέλας» από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και την ανεξαρτητοποίηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Στην ανάρτησή του στο Facebook, σημειώνει: «Όταν κάποιοι το λέγανε από χρόνια αλλά και στις προεκλογικές ομιλίες πως το “μαξιλάρι” θα μπορούσε και έπρεπε να είναι πολύ μικρότερο, ήμασταν εκτός γραμμής!».

Προσθέτει μάλιστα: «Όταν κάποιοι έβγαζαν στη φόρα τον Στουρνάρα και τη σύζυγό του για τη Novartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ ή για τις διαγραφές δανείων στους εφοπλιστές που δεν παρενέβαινε, όπως όφειλε, η Τράπεζα της Ελλάδας, ο Τσακαλώτος τον ξαναπρότεινε για διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας! Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια (και δεν θα βοηθήσει ο Ινδουϊσμός)».

Ο Παύλος Πολάκης συνόδευσε την ανάρτησή του με άρθρο που αφορούσε στην ομιλία του Νίκου Σκορίνη κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ο οποίος μεταξύ άλλων – αναφερόμενος στον Ευκλείδη Τσακαλώτο – είπε: «Δεν αισθάνομαι ευτυχής για την άρνησή σου να μην επιβάλεις τις αυξήσεις στα καπνικά προϊόντα που αφαίρεσαν άμεσα, τουλάχιστον 100 ευρώ τον μήνα, από τον οικογενειακό προϋπολογισμό ενός ζευγαριού καπνιζόντων. Δεν αισθάνομαι και τόσο Αριστερός όταν, με δική σου εντολή και του Γιάννη Δραγασάκη, οι εκπρόσωποί σας στο Γενικό Συμβούλιο της ΤτΕ συμφώνησαν να προτείνουν για μια ακόμα θητεία ως διοικητή τον Γιάννη Στουρνάρα και χωρίς να έχετε ενημερώσει τον – τότε – πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα. Δεν κοιμάμαι καλά όταν σκέφτομαι εκείνο το περίφημο μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ. Αρνήθηκες όταν βγήκαμε το 2018 από τα μνημόνια να επιστρέψουμε μέρος αυτών σε αυτούς που πονέσαμε δυσβάσταχτα ακι αποτέλεσε και αυτό μία από τις αιτίες που χάσαμε τις εκλογές το 2019. Θυμίζω πως υποχρέωσή μας για το αναγκαίο οικονομικό μαξιλάρι ήταν στα 17 δισ. ευρώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter