Αιχμή πρώην υπουργού κατά Τραμπ με σχόλιο για τη… Μέριλ Στριπ

Αιχμή πρώην υπουργού κατά Τραμπ με σχόλιο για τη… Μέριλ Στριπ

Ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τζέιμς Μάτις, έδωσε την απάντησή του στις κατηγορίες του Ντόναλντ Τραμπ, χρησιμοποιώντας ολίγη από… Μέριλ Στριπ στο παράδειγμά του.

Ο πρώην υπουργός επέστρεψε τις κατηγορίες του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει «υπερτιμημένο στρατηγό», κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους ηγέτες των Δημοκρατικών την Τετάρτη για το θέμα της Συρίας.

Σε δηλώσεις του, ο Τζέιμς Μάτις θέλησε να «πικάρει» τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αναφέροντας μεταξύ άλλων το ότι είναι τιμή του που τον θεωρεί υπερτιμημένο, καθώς είχε κάνει το ίδιο σχόλιο στο παρελθόν για τη Μέριλ Στριπ. Άρα, σύμφωνα με τον συλλογισμό του Μάτις, είναι «η Μέριλ Στριπ των στρατηγών».

«Είναι τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί υπερτιμημένο στρατηγό, διότι έχει πει ότι και η Μέριλ Στριπ είναι επίσης υπερτιμημένη ηθοποιός. Άρα, είμαι η Μέριλ Στριπ των στρατηγών και πραγματικά αυτό μου ακούγεται καλό».

Το δεύτερο «καρφί» για τον Τραμπ

Ο Τζέιμς Μάτις, συνέχισε λέγοντας: «Εγώ δοκιμάστηκα στα πεδία των μαχών… ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω μίας επιστολής γιατρού που τον απήλλαξε από την στρατιωτική θητεία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter