Αιχμηρό σχόλιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την «Ημέρα Αγέννητου Μωρού»

Αιχμηρό σχόλιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την «Ημέρα Αγέννητου Μωρού»

Την απόφαση της Ιεράς Συνόδου να καθιερωθεί Ημέρα Αγέννητου Μωρού, που ουσιαστικά στρέφεται κατά των αμβλώσεων, καυτηρίασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Με μια ανάρτηση στο Facebook ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αναφέρει ότι έτσι η Ελλαδική Εκκλησία απομακρύνει τους νέους και τους σκεπτόμενους, ενώ αφήνει και αιχμές σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι μία δοκιμασία στις σχέσεις της Εκκλησίας με το κράτος και τη νέα κυβέρνηση, γιατί μπορεί να εκληφθεί είτε ως προσπάθεια παρέμβασης στην Πολιτεία που έχει αναγνωρίσει το δικαίωμα στην άμβλωση είτε ως προσπάθεια διαχωρισμού της και οριοθέτησης τα του οίκου της.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η καθιέρωση Ημέρας Αγέννητου Μωρού από την Ελλαδική Εκκλησία είναι μία δοκιμασία στις σχέσεις της με το κράτος και τη νέα κυβέρνηση.

Γιατί μπορεί να εκληφθεί είτε ως προσπάθεια παρέμβασης στην Πολιτεία που έχει αναγνωρίσει το δικαίωμα στην άμβλωση είτε ως προσπάθεια διαχωρισμού της και οριοθέτησης τα του οίκου της.

Σε κάθε περίπτωση παραμένει εκτός πραγματικότητας αυτή η απόφαση μιας και η γυναίκα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο τον 21ο αιώνα δεν μπορεί να θεωρείται μηχανή αναπαραγωγής.

Με τέτοιες κινήσεις η Ελλαδική Εκκλησία απομακρύνει τους νέους και τους σκεπτόμενους.

Κρίμα…»

https://www.facebook.com/aris.spiliotopoulos/posts/2855576867791819?__xts__%5B0%5D=68.ARDK0V4gKjHYyQg-rYTnEQOBVbOp7G9f_F9Y3hdb-JaCwPnQMHSznVJXjlMdWoK1cGRPmEs7JaylI376-JhO3LlgJfK33Cif84zbZTCMWir5TbXhjVxfu4cK-52ELNVCbPNy4OxzAFjfxRsFQ0mX3rRB0psUGUZVyhE2XLCkfE9ufQX9UzxLEdCvuBfnrDbsgLGWUv0Fb0V-iFRX2GcgP5Aajefq8jSHvHx0lp_31DnjBFTiurDqG4EOxbNTOHQYOgAQGJ6qsh8DPx5kJmDV6skK0Se867nneUnovSgFxhsGvluHbdIp2FEEH38WXWD4nO9v4dmT6W9eAnAhrt-PDg&__tn__=-R

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter