Αιχμηρή ανάρτηση Ακρίτα για την ομιλία Σακελλαροπούλου

Αιχμηρή ανάρτηση Ακρίτα για την ομιλία Σακελλαροπούλου

Αιχμηρή ήταν η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα σχετικά με το θεσμικό ατόπημα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, να υπερασπιστεί εμμέσως πλην σαφώς τον βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη στο πλαίσιο μάλιστα της γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο.

«Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος. Η εκπόρθηση να φτάσει ως τις ρίζες των βουνών», έγραψε συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα χρησιμοποιώντας τους στίχους από το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη «Είσαι Έλληνας» και συμπλήρωσε: «Όταν ο ‘’Ινδιάνος’’ έμεινε εφτά μήνες φυλακή όντας αθώος, δεν είδαμε να κάνει παρόμοια δήλωση».

Διαβάστε επίσης: Η Σακελλαροπούλου, ο Λιγνάδης και η σωστή πλευρά της… ομιλίας

Υπενθυμίζεται πως η πρόεδρος της Δημοκρατίας, υιοθετώντας την πολιτική Μητσοτάκη, στη δεξίωση για την 48η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας είπε ότι δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος
Η εκπόρθηση να φτάσει ως τις ρίζες των βουνών».

(Είσαι Έλληνας’ σε μουσική και στίχους Μίκη Θεοδωράκη). Όταν ο ‘’Ινδιάνος’’ έμεινε εφτά μήνες φυλακή όντας αθώος, δεν είδαμε να κάνει παρόμοια δήλωση.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter