Ακάρ από Λιβύη: Όσοι δεν υποστηρίζουν την κυβέρνηση Σάρατζ θα πληρώσουν το τίμημα

Ακάρ από Λιβύη: Όσοι δεν υποστηρίζουν την κυβέρνηση Σάρατζ θα πληρώσουν το τίμημα

Eπίσκεψη στη Λιβύη πραγματοποίησε αιφνιδιαστικά χθες ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, μαζί με τον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων όπου και συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας, Φαγιέζ Αλ Σάρατζ.

«Οι άλλοι θα πληρώσουν το τίμημα της αδικίας τους. Εσείς έχετε δίκιο και θα νικήσετε. Οι άλλοι, και όσοι τους υποστηρίζουν, ηττήθηκαν και θα ηττηθούν περισσότερο», δήλωνε χθες ο Τούρκος υπουργός Άμυνας από το λιβυκό έδαφος. Κατά τη συνάντηση με τον επικεφαλής της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας, Φαγιέζ Αλ Σάρατζ, ανέφερε πως η Τουρκία θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο τον λαό της Λιβύης και κατηγόρησε τις χώρες που δεν υποστηρίζουν την κυβέρνηση της Τρίπολης τονίζοντας ότι «θα πληρώσουν το τίμημα της αδικίας τους».

Χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι: «Θέλω να ξέρετε στα πλαίσια και των εντολών του προέδρου της Δημοκρατίας μας και σήμερα και στο μέλλον, θα είμαστε δίπλα σας και για τους Λίβυους αδερφούς μας θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί. Οι άλλοι θα πληρώσουν το τίμημα της αδικίας τους. Εσείς έχετε δίκιο και θα νικήσετε. Οι άλλοι, και όσοι τους υποστηρίζουν, ηττήθηκαν και θα ηττηθούν περισσότερο».

Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι στόχος της αιφνιδιαστικής επίσκεψης ήταν η επιθεώρηση δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του Τουρκο-Λιβυκού Συμφώνου Συνεργασίας.

Πηγή ΕΡΤ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter