Ακάθεκτος ο ΠΑΣ, νίκησε 1-0 και τον Ατρόμητο

Ακάθεκτος ο ΠΑΣ, νίκησε 1-0 και τον Ατρόμητο

O ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα, νίκησε και τον Ατρόμητο (1-0) και στην ουσία εξασφάλισε την παραμονή του.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και δημιουργήθηκαν φάσεις μπροστά στις εστίες των Λοντίγκιν, Μανδά. Στο 16’ ο Γούτας έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και στο 19’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Παμλίδη. Στο 25’ ο Ατρόμητος είχε διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Μανούσο, Γκάλο, ενώ ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 32’ με κεφαλιά του Εραμούσπε (1-0). Οι Γιαννιώτες στο 43’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κάστρο από τον Μαυρομμάτη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Παμλίδης, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πίεσε για την ισοφάριση. Στο 61’ ο Μανούσος είχε δοκάρι και στο 75’ ο Ενσικουλού βρέθηκε απέναντι από τον Νοντίγκιν, αλλά δεν τον νίκησε.

Ο Αγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάλιακα, Καρτάλη, Χαρίση, Mαυρομάτη.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Κάστρο, Παμλίδης (76’ Mπρένερ), Καρτάλης, Ελευθεριάδης (65’ Λιάσος), Ντομίνγκες, Μιλιντσεάνου (88’ Παντελάκης).

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο (71’ Ούμπιδες), Γκαλβάο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Χαρίσης, Κιβρακίδης, Σάλομον (71’ Aγκάγιεφ), Ενσικουλού (79’ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος (79’ Εντομβόνγι), Μάτιτς (52’ Mουνίθ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter