Άκη… πάρτο αλλιώς!

Άκη… πάρτο αλλιώς!

«Τώρα θα μιλήσω», είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την αποφυλάκισή του, κάνοντας λόγο για «βασανισμό», με ευθύνη των κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη. 

Έσπευσαν αρκετοί, μάλιστα, να τον πιστέψουν, ότι τώρα θα ανοίξει επιτέλους το στόμα του, το επί πέντε συναπτά έτη ερμητικά κλειστό, και θα κολλήσει στον τοίχο τον Σημίτη και τον Παπανδρέου!

Βρε σύντροφε από τα παλιά… φορτωμένε με χιλιάδες – εκατομμύρια ευρώ, για την ακρίβεια – αναμνήσεις, δεν άνοιξες το στόμα σου ούτε για να πέσεις στα… μαλακά, στις ανακρίσεις και τις δίκες, δεν έδωσες έστω ένα όνομα ως αντάλλαγμα, για να μην την πληρώσεις μόνος του, τώρα θα μιλήσεις; Τώρα που κατάφερες να αποφυλακιστείς, λόγω της κατάστασης της υγείας σου και, μάλιστα, με αυστηρούς όρους, μετά από απανωτά «όχι» της Δικαιοσύνης σε πρότερα ανάλογα αιτήματα; Τα ακούει και ο Σημίτης και δικαίως σου λέει, «σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ»!

Από δίπλα και η επίσης αποφυλακισθείσα σύζυγος του… πρώην «ωραίου Μπρούμελ», περιχαρής και υπερήφανη για τη βαρυσήμαντη δήλωση του Άκη! Η ίδια βέβαια αρκέστηκε στο λογικό και ανθρώπινο, στην αναφορά στο ανήλικο παιδί τους, που θα ζήσει ξανά με τους δύο του γονείς. Πάλι καλά που δεν μας είπε και εκείνη ότι ήρθε η ώρα να μιλήσει!

Γι’ αυτό, Άκη, απόλαυσε όσο μπορείς την ελευθερία σου, με την αποφυλακισθείσα σύζυγο και την επίσης αποφυλακισθείσα κόρη και άσε, μας τα λες μιαν άλλη φορά…  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter