Ακόμα… ετοιμάζεται ο Βρούτσης για τη στήριξη των εργαζόμενων στον τουρισμό

Ακόμα… ετοιμάζεται ο Βρούτσης για τη στήριξη των εργαζόμενων στον τουρισμό

Σε φάση προετοιμασίας βρίσκεται ακόμα ο υπουργός Εργασίας αναφορικά με την προστασία και στήριξη των εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού, οι οποίοι αγωνιούν για το τι μέλει γενέσθαι.

Αντί για σαφές σχέδιο, ο Γιάννης Βρούτσης παρέθεσε κενολογίες περί απροσδιόριστης προετοιμασίας στη Βουλή κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης του βουλευτή του ΚΚΕ, Μανώλη Συντυχάκη, για τους εργαζόμενους στον τουρισμό.

«Για τον τουρισμό, είμαστε παρόντες. Είναι ευρύτερο το πρόβλημα. Ήδη, σχεδιάζουμε για τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Βόρειου Ιονίου…» είπε γενικόλογα τη στιγμή που όσοι απασχολούνται στα τουριστικά επαγγέλματα έχουν εξαιρεθεί από τα μέτρα στήριξης. Και πρόσθεσε: «Βεβαίως και μας απασχολεί το θέμα και ετοιμαζόμαστε…».

Μάλιστα, ο υπουργός που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω του σκανδάλου των voucher επισήμανε με… αυταπάρνηση ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί «με ευαισθησία και αντανακλαστικά, με σχέδιο για να στηρίξουμε την οικονομία, τους κλάδους των εργαζομένων και στον τουρισμό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter