Ακόμα και ο ΣΚΑΪ αναδεικνύει την υποκρισία Μητσοτάκη – «Καρφιά» Μουτσινά για τη συνέντευξη στον Θεοδωράκη

Ακόμα και ο ΣΚΑΪ αναδεικνύει την υποκρισία Μητσοτάκη – «Καρφιά» Μουτσινά για τη συνέντευξη στον Θεοδωράκη

Μόνο απαρατήρητοι δεν μπορούν να περάσουν οι απίστευτοι ισχυρισμοί που επιστράτευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη το βράδυ της Τρίτης που, όπως αποδείχτηκε και στα νούμερα της Nielsen, δεν «τρέλανε τα μηχανάκια» των μετρήσεων. Αντίθετα, ανάγκασε το δυναμικό κοινό να… αλλάξει κανάλι.

Δείτε επίσης: Πάτωσε σε τηλεθέαση η συνέντευξη Μητσοτάκη – Της γύρισε την πλάτη το δυναμικό κοινό

Οι διατυπώσεις που επέλεξε ο Κυρ. Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξή του στους «Πρωταγωνιστές» δεν πέρασαν ασχολίαστοι ούτε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ καθώς ο Νίκος Μουτσινάς μέσω της εκπομπής του επιφύλασσε ιδιαιτέρως καυστικά σχόλια για τον πρωθυπουργό.

Στο κομμάτι που σχολιάζει την επικαιρότητα, ο Νίκος Μουτσινάς προέβαλε «φέτες» – αποσπάσματα της συνέντευξης του Κυρ. Μητσοτάκη. Στην πρώτη «φέτα» στάθηκε στο κομμάτι κατά το οποίο ο Σταύρος Θεοδωράκης διαβάζει ερωτήματα παιδιών που ήταν στο τρένο και συγκεκριμένα μίας κοπέλας που ζητά να της απαντήσει ο πρωθυπουργός τι θα αποκρινόταν εάν του έλεγε ότι θέλει να αλλάξει χώρα. Ο Κυρ. Μητσοτάκης στην απάντησή του είπε πως θα ζητούσε από την κοπέλα «να βάλει πλάτη».

Ο Νίκος Μουτσινάς, που πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον του στο ΣΚΑΪ, είπε αρχικά: «Δόθηκε μία συνέντευξη. Εγώ θα του πρότεινα να βγαίνει πιο συχνά. Ναι, καταλαβαίνεις ότι είναι άνθρωπος. Δεν ξέρω τι είδος. Κάπως μιλάει».

Διαβάστε σχετικά: Συνέντευξη Μητσοτάκη: Κυνικός «πρωταγωνιστής» μιας βέβηλης και προκλητικής τηλεοπτικής δημοκρατίας – Ανακοίνωσε εκλογές σε φιλική εκπομπή

«Σε σχέση με το να βάλει πλάτη δεν κατάλαβα τι εννοεί. Δεν ξέρω τι σημαίνει. Μα να μη φύγει από τη χώρα, γιατί; Θα μείνουμε επειδή είμαστε από την Ελλάδα; Μα την έχουμε φτιάξει τη χώρα με έναν τρόπο που θες να φύγεις. Παλιά φεύγανε πιο πολύ. Περνάγανε δύσκολα έξω, γυρνάνε και η πατρίδα έχει γίνει… πανικός», είπε εμφανώς φορτισμένος συγκινησιακά.

Και πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Θεωρώ λίγο άτοπο, δεν μπορεί να βάλει κάποιος πλάτη με τη ζωή του. Μιλάνε σύμφωνα με το συγκεκριμένο. Δεν έχεις πια πλάτη από τα βάρη. Έχει γίνει κουβάρι. Ναι, εγώ δεν πιστεύω ότι θα έλεγε έτσι στην κόρη του. Θα της έλεγε ‘φύγε κορίτσι μου’. Κάθε γονιός. Και επίσης των περισσοτέρων πολιτικών τα παιδιά είναι στο εξωτερικό. Τυχαίο; Εμ δε νομίζω…»

Όσον αφορά την πολιτική ευθύνη, την παραίτηση Καραμανλή και το αν σκέφτηκε να παραιτηθεί ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης απάντησε πως όλοι πιστεύουν ότι ήταν «αυτονόητη» η παραίτηση του υπουργού Καραμανλή «αλλά ας του το αναγνωρίσουμε» ενώ για τη δική του περίπτωση το απέκλεισε κατηγορηματικά. Και ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε: «Τώρα όπως καταλάβαμε όταν ρωτήθηκε για τον κύριο Καραμανλή είπε ‘το αυτονόητο συζητάμε’. Το αυτονόητο συζητήσαμε, δύο δευτερόλεπτα πριν: ‘σκεφτήκατε να παραιτηθείτε’, ‘όχι καθόλου’. Το πήγε λίγο στο συναίσθημα, μας έφερε λίγο πάλι μπροστά μας τις εικόνες. Μας δήλωσε το πόσο δύσκολα το βίωσε. Είναι ανθρώπινο, αλλά δε μας νοιάζει. Έκανε μία περιγραφή να χτυπήσει λίγο το συναίσθημα. Από εκεί και πέρα δεν έχει δώσει και πάρα πολλές απαντήσεις». 

Και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά δεν κατάλαβα τον λόγο που έδωσε τη συνέντευξη. Θα ήθελα να καταλάβω τον λόγο. Για ποιο λόγο έγινε αυτή η συνέντευξη;»

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στο παιχνίδι λέξεων στο οποίο επιδίδεται συστηματικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκειμένου να προκαλέσει σύγχυση στην κοινή γνώμη για το τι τελικά ισχύει…

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter