Ακόμα και ο Μπογδάνος τάσσεται υπέρ της παραίτησης Μενδώνη (Video)

Ακόμα και ο Μπογδάνος τάσσεται υπέρ της παραίτησης Μενδώνη (Video)

Ολοένα και μεγαλώνει η δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της Νέα Δημοκρατίας για τη στάση της Λίνας Μενδώνη στην υπόθεση Λιγνάδη, με τις φωνές που ζητάνε την παραίτησή της να πληθαίνουν.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί πως ακόμα και ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αποφάσισε να ταχθεί με τις φωνές εκείνες υπέρ της παραίτησης της Λίνας Μενδώνη, προσθέτοντας το όνομά του στη λίστα όσων στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην ίδια την υπουργό αλλά και των υποστηρικτών της.

«Εάν ήμουν υπουργός Πολιτισμού και είχε ξεσπάσει αντίστοιχο σκάνδαλο με αυτό του Δημήτρη Λιγνάδη κατά την θητεία μου, θα είχα θέσει σε διαθεσιμότητα τον ίδιο και την παραίτησή μου στη διάθεση του προέδρου», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στον ΑΝΤ1 ερωτηθείς τι θα έκανε εάν βρισκόταν ο ίδιος στη θέση της υπουργού.

Αν και ο ίδιος έσπευσε να εξηγήσει πως αυτό δεν σημαίνει πως θεωρεί πως φταίει η κυρία Μενδώνη, ωστόσο, τόνισε, μερικές φορές καλείσαι να παραιτηθείς από ευθιξία, από κομματικό πατριωτισμό ή για να προστατέψεις τον αρχηγό. «Είναι αυτό που κάποτε είχε πει η Ρένα Δούρου, αν γίνει στραβή στην βάρδια σου».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, θέμα παραίτησης της Λίνας Μενδώνη έθεσε τόσο η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ όσο και ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αθανάσιος Πλεύρης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter