Ακόμα και ο Μπογδάνος βγάζει «ψεύτη» τον Χρυσοχοΐδη (Video)

Ακόμα και ο Μπογδάνος βγάζει «ψεύτη» τον Χρυσοχοΐδη (Video)

Την ώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προσπαθούσε να πείσει πως η εγκληματικότητα έχει μειωθεί και φταίει… ο ΣΥΡΙΖΑ με το νόμο Παρασκευόπουλου, ο ακροδεξιός βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Κωνσταντίνος Μπογδάνος εξέφραζε τη διαφωνία του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, δηλώνοντας στην ουσία πως διαφωνεί με τον αρμόδιο υπουργό, κάνοντας και σχετική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

«Το αρμόδιο Υπουργείο πρέπει να ανεβάσει στροφές, αλλιώς κινδυνεύουμε ο προγραμματικός μας λόγος να μην υλοποιηθεί και να αποδειχθούμε ασυνεπείς. Δεν μπορούμε να λέμε άλλα πριν τις εκλογές και άλλα μετά. Η κατάσταση σε ιστορικές γειτονιές της Αθήνας έχει φτάσει στο μη περαιτέρω», είπε και έγραψε χαρακτηριστικά τινάζοντας στον αέρα τα επιχειρήματα και ωραιοποιήσεις του Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Σημειώνει μάλιστα πως μετά τη Νέα Σμύρνη η Ελληνικής Αστυνομία έχει κάνει ένα βήμα πίσω.

Στην επισήμανση της παρουσιάστριας Μαρίας Αναστασοπούλου αν η Ν.Δ. έχει ξεχάσει το «Νόμος και Τάξη» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επισημαίνει πως δυσκολεύτηκαν από την περίοδο του κορονοϊού, αλλά συμπληρώνει πως η κατάσταση σε πολλές ιστορικές γειτονιές της Αθήνας είναι ίδια με πριν αν δεν έχει χειροτερέψει.

Στην προσπάθειά του ωστόσο να δείξει ότι η εγκληματικότητα μάλλον συνδέεται περισσότερο με μετανάστες, αναφέρει αποκλειστικά περιοχές με έντονο το μεταναστευτικό στοιχείο.

Παράλληλα επιρρίπτοντας προφανώς ευθύνες στην ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟΠΟ, ανέφερε τον Κολωνό που κανονικά όπως είπε, η δύναμη του Αστυνομικού τμήματος θα έπρεπε να ήταν 115 άτομα και τώρα «προσπαθεί να κάνει δουλειά ένας υπαστυνόμος με 21 άτομα».

Και όταν τον ρωτούν για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαντά:

«Πρέπει να ανασκουμπωθούν, να ανεβάσουν στροφές, αλλιώς ο προγραμματικός μας λόγος κινδυνεύει να μην υλοποιηθεί και να μην είμαστε συνεπείς».

Παράλληλα χαρακτηρίζει την κατάσταση «μη ικανοποιητική» και συμπληρώνει:

«Δεν μπορώ να λέω διαφορετικά πράγματα πριν τις εκλογές και διαφορετικά μετά», καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter