Ακόμα και ο ΣΚΑΪ «δίνει» τον Μανιαδάκη και επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις του Documento (Video)

Ακόμα και ο ΣΚΑΪ «δίνει» τον Μανιαδάκη και επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις του Documento (Video)

Στην πολυσυζητημένη χθεσινή συνέντευξη του Νίκου Μανιατάκη στο ΣΚΑΪ μεταξύ πολλών που είπε, ανέφερε ότι όσον αφορά τα οικονομικά του είναι σε όλα συνεπής και εντάξει.

Τελικά, με αφορμή την αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποίησαν οι Εισαγγελείς Διαφθοράς στο (άδειο) σπίτι του, ο Τάσος Τέλλογλου μετέδωσε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη, στο οποίο επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του Documento για τις οικονομικές ατασθαλίες που είχαν προκύψει στα φορολογικά του κ. Μανιαδάκη.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τέλλογλου αναφέρθηκε στην «απόκλιση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ μεταξύ των εισοδημάτων του Ν. Μανιαδάκη και των ποσών στους τραπεζικούς του λογαριασμούς» που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο το 2017 στο σπίτι του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα, ενώ η Σία Κοσιώνη απλά ανέφερε ως διαπίστωση ότι «είχε λοιπόν ένα φορολογικό θέμα», αφήνοντας για λίγο ακόμα τον ανταποκριτή του καναλιού πριν τερματίσει τη σύνδεση.

Διαβάστε ακόμη: Η ιστορία του αποκαλυπτικoύ ρεπορτάζ του Documento για τον προστατευόμενο μαρτυρά της Novartis – Γιατί ενόχλησε τόσο πολύ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter