Ακόμα μία απευθείας ανάθεση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη καταγγέλλει ο Πολάκης με πρωταγωνιστή τον Μηταράκη

Ακόμα μία απευθείας ανάθεση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη καταγγέλλει ο Πολάκης με πρωταγωνιστή τον Μηταράκη

Το πάρτι των απευθείας αναθέσεων στην κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζεται με πρωταγωνιστή και πάλι τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη όπως καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Αυτή τη φορά, όπως αποκαλύπτει ο Παύλος Πολάκης, ο κ. Νότης Μηταράκης θα δώσει και πάλι σχεδόν διακόσιες χιλιάδες ευρώ σε εταιρεία φύλαξης με έδρα την…. Πάτρα – πιθανότητα γιατί της Αθήνας να μην είναι και τόσο καλές – για τη φύλαξη του κτιρίου Κεράνης στον Πειραιά που στεγάζεται το υπουργείο του. Μάλιστα γι ακόμα μία φορά η κυβέρνηση επιλέγει η ανάθεση να γίνει απευθείας κι όχι ακολουθώντας την απαιτούμενη διαδικασία όπως απαιτείται στις συμβάσεις με το δημόσιο.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook

«Μέσα στο όργιο βίας και καταστολής των αστυνομικών δυνάμεων του Υπουργού Χρυσοχοΐδη ο οποιος παραδέχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή πως όλα γίνονται για να «σταματήσει η κοινωνικοοικονομική αποδιοργάνωση που προξενεί η πορεία του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη κάθε χρόνο» άρα δηλαδή όλη η αναφορά στην προστασία της δημόσιας Υγειας είναι ΠΡΟΦΑΣΗ ….

Ο γνωστός κυριος Μηταράκης συνεχίζει το ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ξεκοκαλίζοντας τα χρήματα που τους αφήσαμε .

Δίνει πάλι καμία διακοσαριά χιλιαδες ευρώ σχεδόν,σε εταιρεία φύλαξης του κτιρίου Κεράνης στον Πειραιά που στεγάζεται το υπουργειο του,σε εταιρεία Security με έδρα την Πάτρα !

ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ σε αυτή την περίπτωση ,πέρα από το τίμημα είναι πως προβλέπει στην απευθειας ανάθεση ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ (για να αποδείξει πως δεν έχει ποινικές εκκρεμότητες ,όρος απαράβατος επι ποινή αποκλεισμού για όλες τις συμβασεις υπηρεσιών στο δημόσιο)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

…και εδώ η δικαιολογία είναι «κορωναϊός»!!!!

Δεν χρειάζονται αλλα λόγια,ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;;;;»

Μέσα στο όργιο βίας και καταστολής των αστυνομικών δυνάμεων του Υπουργού Χρυσοχοΐδη ο οποιος παραδέχθηκε σε τηλεοπτική…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter