Ακόμη ένα επιτελικό μπάχαλο για το πολυδιαφημισμένο «Λευκό Βέλος» – Καθυστερήσεις και ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Ακόμη ένα επιτελικό μπάχαλο για το πολυδιαφημισμένο «Λευκό Βέλος» – Καθυστερήσεις και ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για το πολυδιαφημισμένο «Λευκό Βέλος, καθώς την Τρίτη η θρυλούμενη ως η πλέον γρήγορη αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σταμάτησε πιθανότατα λόγω έντονης βροχόπτωσης. Μαρτυρίες και οπτικό υλικό δείχνουν επιβάτες να βιώνουν τραγικές καταστάσεις, επιβεβαιώνοντας την εικόνα πλήρους κατάρρευσης στις δημόσιες συγκοινωνίες της χώρας, ένα μήνα μόλις μετά το τελευταίο περιστατικό, με την πολύωρη ταλαιπωρία επιβατών με προορισμό τη Λάρισα. 

Από πλευράς της η Hellenic Train με ανάρτησή της στο Telegram το απόγευμα της Τρίτης, και σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί για τις καθυστερήσεις, ανέφερε πως «το δρομολόγιο ETR -ICE60 Αθήνα – Θεσσαλονίκη με ώρα αναχώρησης τις 17:22  παρουσιάζει μεγάλη καθυστέρηση και θα υποκατασταθεί από λεωφορεία της Hellenic Train στο τμήμα Νέοι Πόροι-Θεσσαλονίκη».

Ωστόσο, βίντεο και φωτογραφίες από τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας έρχεται να επιβεβαιώσει την ταλαιπωρία των επιβατών και να ανατρέψει την ειδυλλιακή εικόνα που παρουσιάζει η κυβέρνηση περί επιτελικού κράτους και διαψεύδοντας τα περί πλέον γρήγορης αμαξοστοιχίας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την περιπέτεια του «Λευκού Βέλους»:

Διαβάστε επίσης: Πολύωρη ταλαιπωρία για τους επιβάτες στο πολυδιαφημισμένο «Λευκό Βέλος»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter