Ακούστε το νέο τραγούδι της Rosalía λίγο πριν την εμφάνισή της στο Release Athens X SNF Nostos!

Ακούστε το νέο τραγούδι της Rosalía λίγο πριν την εμφάνισή της στο Release Athens X SNF Nostos!

Νέο τραγούδι από τη Rosalía λίγο πριν την εμφάνισή της στο Release Athens X SNF Nostos.

Η Ισπανίδα super star κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Tuya».

Δέκα μέρες πριν ανέβει στη σκηνή της Πλατείας Νερού στο πλαίσιο του Release Athens X SNF Nostos εγκαινιάζοντας τη συνεργασία – έκπληξη ανάμεσα το Release Athens και το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), η Rosalía κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, στο οποίο συνυπάρχουν ρυθμοί reggaeton, flamenco, gabber techno και ήχοι από ιαπωνικά όργανα. «Εμπνεύστηκα από αυτά τα όργανα για να δημιουργήσω τη ενορχήστρωση. Αυτή η χώρα με κάνει να θέλω να κινούμαι αργά, με λεπτότητα. Θαυμάζω την αφοσίωση που δίνουν στα μικρά πράγματα. Όλα είναι μια τελετουργία» δηλώνει η Rosalía.

«Το τραγούδι περιγράφει μια σύνδεση -ή μια ερωτική συνάντηση- με ένα άλλο άτομο» ενώ αποκαλύπτει ότι ήθελε το βίντεο κλιπ -σκηνοθετημένο από τον περιζήτητο Stillz – να έχει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση. «Το βίντεο επικεντρώνεται γύρω από μια ξένη η οποία είναι συνέχεια μόνη της στο Τόκιο. Βρήκα αυτή την αντίθεση ενδιαφέρουσα», σημείωσε.

«Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο ντύνονται οι 60χρονες κυρίες: Φαίνονται πανέμορφες κάθε μέρα, όταν πηγαίνουν για ψώνια στη γειτονιά τους. Θυμάμαι ότι ήμουν στο Κιότο και ευχόμουν να μπορέσω να γεράσω με τόσο στυλ όσο αυτές» καταλήγει η Ισπανίδα καλλιτέχνιδα.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου το Release Athens και το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) υποδέχονται στην Πλατεία Νερού το απόλυτο pop icon των ημερών μας, Rosalía ενώ στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα εμφανιστεί το πιο «καυτό» όνομα του βρετανικού hip hop, ο Central Cee. Μαζί τους  oι Tinashe, Ayra Starr, IAMDDB, Sidarta και Kandè.

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr / www.snfnostos.org

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter