Ακρίτα για απόφαση ΣτΕ – υποκλοπές: Όταν το Κράτος Δικαίου νικά το παρακράτος, είναι μια καλή μέρα για την πατρίδα μας

Ακρίτα για απόφαση ΣτΕ – υποκλοπές: Όταν το Κράτος Δικαίου νικά το παρακράτος, είναι μια καλή μέρα για την πατρίδα μας

Μόνο ασχολίαστη δεν άφησε η Έλενα Ακρίτα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκρινε αντισυνταγματική την τροπολογία που είχε ψηφιστεί τον Μάρτιο του 2021 και η οποία αφαιρούσε τη δυνατότητα στους παρακολουθούμενους να ενημερωθούν για την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου από την ΕΥΠ.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» ΣτΕ για τις υποκλοπές: Αντισυνταγματική η τροπολογία συγκάλυψης του σκανδάλου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή της στο Facebook αφού πρώτα χαρακτήρισε τις υποκλοπές «κατάντια της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη τώρα και με τη βούλα του Συμβουλίου Επικρατείας», κατέληξε διατυπώνοντας το εξής:

«Όταν το κράτος δικαίου νικά το παρακράτος, είναι μια καλή μέρα για την πατρίδα μας».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Υποκλοπές. Η κατάντια της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη τώρα και με τη βούλα του Συμβουλίου Επικρατείας: ομόφωνα η ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Τσιάρα που στερούσε από τα θύματα υποκλοπών την δυνατότητα να ενημερωθούν από την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Την παραπάνω απόφαση γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. O πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος θα ενημερώσει τον κ. Ανδρουλάκη για το υλικό που είχε συλλεγεί, μετά την επιβολή σε βάρος του του μέτρου άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών του.

Όταν το κράτος δικαίου νικά το παρακράτος, είναι μια καλή μέρα για την πατρίδα μας».

Διαβάστε επίσης:

Έκθετος ξανά ο Μητσοτάκης: Αποκαλύψεις – φωτιά από Documento και «Βήμα» για τις καθεστωτικές πρακτικές της κυβέρνησης

Σκάνδαλο υποκλοπών: «Χαστούκι» σε Μητσοτάκη και στην ιστοσελίδα της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης – Η αναφορά στο Documento

Σκάνδαλο υποκλοπών: Στο αρχείο η εκφοβιστική δικογραφία σε βάρος στελεχών της ΑΔΑΕ

Σκάνδαλο υποκλοπών: Στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου το ψήφισμα «ράπισμα» του Ευρωκοινοβουλίου – Το κατέθεσε ο Κύρτσος

ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική απέκρυψαν από την ΑΔΑΕ χιλιάδες παρακολουθήσεις – Τι καταγγέλλει ο Χρ. Ράμμος

Έκθετη η κυβέρνηση στο Ευρωκοινοβούλιο: Καταπέλτης η Σόφι Ιν’τ Βέλντ με μήνυμα στα ελληνικά – «Δε σας αφήνουμε μέχρι να υπάρξει δικαιοσύνη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter