Ακρίτα για Μαρέβα Μητσοτάκη: Αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις τις οικονομικές σου ατασθαλίες

Ακρίτα για Μαρέβα Μητσοτάκη: Αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις τις οικονομικές σου ατασθαλίες

Καταπέλτης είναι η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα  μετά την προσπάθεια της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη να καπηλευθεί το φεμινιστικό κίνημα ως θύμα ώστε να μην απαντήσει στις αποκαλύψεις του Documento για το ψευδές «Πόθεν έσχες»

Η Έλενα Ακρίτα την κατηγορεί ότι εργαλειοποιεί το φεμινιστικό κίνημα για να κρυφτεί πίσω του κάτι -που όπως λέει-, «είναι μεγάλη ντροπή για όλα τα θύματα της έμφυλης βίας, του σεξισμού, της μισαλλοδοξίας και της ρητορικής μίσους».

Και προσθέτει:

«…είναι ό,τι πιο αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις τις οικονομικές σου ατασθαλίες.»

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

«Το #καμιαανοχή τη μάρανε. Πόσο μεγάλη ντροπή να εργαλειοποιείς το φεμινιστικό κίνημα για να κρυφτείς πίσω του. Πόσο μεγάλη ντροπή για τις αδελφες σου (😉 που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για τα δικαιώματα των γυναικών. Πόσο μεγάλη ντροπή για όλα τα θύματα της έμφυλης βίας, του σεξισμού, της μισαλλοδοξίας και της ρητορικής μίσους.
Ναι γλυκούλα, όπως τα λέτε σάς καταδιώκουν επειδή είστε γυναίκα, για το Πόθεν Εσχες έχετε να μας πείτε κατιτίς; Γιατί είναι ό,τι πιο αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις τις οικονομικές σου ατασθαλίες.»

Διαβάστε επίσης: 

Όταν η σύζυγος του πρωθυπουργού προσπάθησε να καπηλευθεί τις γυναίκες θύματα κακοποίησης – Χαμός στο Twitter

 

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter