Ακρίτα για συνέντευξη Κασσελάκη σε Πρετεντέρη – Τζίμα: Να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως πρότυπο προς αποφυγή

Ακρίτα για συνέντευξη Κασσελάκη σε Πρετεντέρη – Τζίμα: Να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως πρότυπο προς αποφυγή
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις", Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI)

Δριμεία κριτική τον Γιάννη Πρετεντέρη και στη Ράνια Τζίμα ασκεί η Έλενα Ακρίτα με αφορμή τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη το βράδυ της Τετάρτης στο Mega.

Σε ανάρτησή της στο Facebook επισημαίνει ότι η συνέντευξη αυτή «θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως το απόλυτο προτυπο προς αποφυγήν».

«Εμπαθείς ερασιτέχνες, δίχως ψήγμα αντικειμενικότητας ή/και ψυχραιμίας, προσπαθούσαν να χειραγωγήσουν τον διάλογο παραβιάζοντας – κατά την ταπεινή μου γνώμη – κάθε αρχή δημοσιογραφικής δεοντολογίας», σημειώνει η Έλενα Ακρίτα.

«Απέναντι τους ένας σοβαρός και καταρτισμένος Αρχηγος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τούς αντιμετώπισε με ευθύτητα, γνώση και ειλικρίνεια.
Δεν το μάθατε από μας, αλλά ο Κασσελάκης είναι εδώ. Και θα μείνει εδώ. Μάθετε να ζειτε με αυτό», προσθέτει.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Με πολλά χρόνια δημοσιογραφίας στην πλάτη μου και άπειρες συνεντεύξεις με τεράστιες προσωπικότητες της Ελλάδας, έχω να πω τούτο.

Η συνέντευξη που πήραν η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως το απόλυτο προτυπο προς αποφυγήν.

Εμπαθείς ερασιτέχνες, δίχως ψήγμα αντικειμενικότητας ή/και ψυχραιμίας, προσπαθούσαν να χειραγωγήσουν τον διάλογο παραβιάζοντας – κατά την ταπεινή μου γνώμη – κάθε αρχή δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ανεπιτυχώς.

Απέναντι τους ένας σοβαρός και καταρτισμένος Αρχηγος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τούς αντιμετώπισε με ευθύτητα, γνώση και ειλικρίνεια.
Δεν το μάθατε από μας, αλλά ο Κασσελάκης είναι εδώ. Και θα μείνει εδώ.
Μάθετε να ζειτε με αυτό.

Δείτε επίσης: Κασσελάκης: Δεν έχω συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού – Τα 40 σπίτια του Μητσοτάκη από πού έχουν προκύψει; (Video)

Ευρωπαία Εισαγγελέας για Τέμπη: «Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια!» (Video)

Σύλλογος Τέμπη: Ζητούν άρση ασυλίας- «16 βουλευτές απέναντι σε 1.319.000 πολίτες, ποιος τολμά να συγκρίνει»

Τέμπη: Δείτε το βίντεο που εξηγεί την χημική νέφωση – Υψηλή ανάλυση από τον Δρ. Μάνο Παπαδάκη στο Παν. του Χιούστον

Τέμπη: Καρέ καρέ το «μπάζωμα» του εγκλήματος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter