Ακρίτα για «The Beat»: Μπράβο μπορείτε και χειρότερα

Ακρίτα για «The Beat»: Μπράβο μπορείτε και χειρότερα

«Μ’ αρέσει που μαζεύαμε υπογραφές σαν τους τρελούς μη μας πειράξουν την εφαρμογή» λέει μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα που φαίνεται, σε ανάρτησή της στο Facebook ότι είναι έξαλλη με τις υπηρεσίες που θυμίζουν τις παλιές …κακές εποχές των ταξί. 

Διαβάστε την ανάρτηση της κυρίας Ακρίτα: 

Θερμά συγχαρητήρια στην The BEAT App που μας αποδεικνύει κάθε μέρα ότι μπορεί και χειρότερα. Πρώτα καταργήσανε την επιλογή (που δεν ήταν καλλιστεία αλλά ήξερες τουλάχιστον ποιος έχει κλιματισμό, ποιος είναι καλός επαγγελματίας και ποιος δέχεται κατοικίδια ή όχι.

Δεύτερον, τώρα σε υποχρεώνουν να δηλώσεις τον προορισμό, που δεν τον βλέπει λέει ο οδηγός πριν την επιβίβαση. Μπορεί τι να πω.

Και τώρα γκανγκαν γκανγκαν επαναφέρουν το χάλι που χρόνια ζήσαμε όλοι μας. Να στοίβαζόμαστε στα ταξί μαζί με άλλους πελάτες. Καλείτε εσείς που είστε πχ τρεις, έχει αυτός ήδη έναν μέσα, ιδού τρία άτομα πχ., έχει ήδη κι έναν μέσα, βάρη η σαρδελοπόιηση. Αν μάλιστα έχει δυο πελάτες, απλώς μένετε στο δρόμο.

Δηλαδή όλα όσα μας ανάγκασαν να στραφούμε στο Beat τα βάφτισαν οι τύποι ‘καινοτομίες’ και τα επαναφέρουν στις μεταφορές μας. (Μ’ αρέσει που μαζεύαμε υπογραφές σαν τους τρελούς μη μας πειράξουν την εφαρμογή.)

Μπράβο κύριοι έξοχα, πιστεύω σε σας κι είμαι βέβαιη πως μπορείτε και χειρότερα. Να κάνω και μια πρόταση αν μου επιτρέπετε. Εξαιρετικές ‘καινοτομίες’ πάντα για το καλό μας, είναι να επιτρέψετε το κάπνισμα, τη μουσική στη διαπασών και την συνομιλία του οδηγού στο κινητό για να μη βαριέται στην κούρσα.

Α και τη σουπερ καινοτομία που την εσείς βαφτίσατε ‘back to back’, εμείς την ξέρουμε με άλλο όνομα: ‘Κουκάκι πάτε μαντάμ, ν’ αφήσω τον κύριο Παγκράτι και συνεχίζουμε’. #TheBeatApp

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10156775507274177

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

14/08/2022, 05:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter