Ακρίτα: Ο Μητσοτάκης άφησε το παιδί του με covid για να πάει διακοπές;

Ακρίτα: Ο Μητσοτάκης άφησε το παιδί του με covid για να πάει διακοπές;

Πολλά και ουσιαστικά είναι τα ερωτήματα μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Δηλαδή, ότι ο πρωθυπουργός ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και στη συνέχεια δεν τήρησε τίποτα από τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως επιβάλλουν οι ειδικοί και η κυβέρνηση έχει θεσμοθετήσει και ζητά από τους πολίτες.

Εκτός του ότι ο πρωθυπουργός λίγες ημέρες μετά -χωρίς κανένα περιορισμό- και ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα, επισκέφθηκε Παιδόπολη στον Άλιμο και αγκάλιαζε μικρά παιδιά, η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της επισημαίνει μία ακόμη διάσταση.

Πώς είναι δυνατόν ακόμα και αν ο γιος του δεν είναι πλέον παιδί, το άφησαν με κορονοϊό για να πάνε διακοπές;

Και επίσης:

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του δεν βρίσκονται σε καραντίνα;

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Ο γιος του Μητσοτάκη νοσεί – περαστικά!- και βρίσκεται σε καραντίνα στο δωμάτιο του, μας ενημερώνει ανακοινωση της ΝΔ.
Δηλαδή, οι γονείς του τον άφησαν μόνο και πήγαν διακοπές; Μπορεί να είναι 22 χρόνων, αλλά είναι το παιδί σου. Κι όταν το παιδί σου αρρωσταίνει σε μια εφιαλτική πανδημία με τόσους νεκρούς, μένεις μαζί του, μέχρι να γίνει καλά. Εμείς οι πληβείοι γονείς πάντως αυτό κάνουμε.
Δεν είναι πρακτικό το ζήτημα, σίγουρα θα έχει πολλούς να τον φροντίσουν. Αλλά άμα είσαι γονιός δεν σου κάνει καρδιά να πας διακοπές ρε παιδί μου, πως το λένε. Δεν το αντέχει η ψυχούλα σου!
Και κάτι ακόμα. Αφού οι γονείς ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, γιατί δεν είναι σε καραντίνα;
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter