Ακρίτα: «Σαφώς και όχι» για το αν θα παραιτηθεί από βουλευτής – Αποκάλυψε την πρόταση που της είχε κάνει ο Τσίπρας (Video)

Ακρίτα: «Σαφώς και όχι» για το αν θα παραιτηθεί από βουλευτής – Αποκάλυψε την πρόταση που της είχε κάνει ο Τσίπρας (Video)

Την πρόταση που της είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας τον Μάιο του 2022 αποκάλυψε η Έλενα Ακρίτα. Την ίδια ώρα, ερωτηθείσα εάν υπάρχει πιθανότατα να παρατηθεί ώστε να βρεθεί στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης, ξεκαθάρισε: «Σαφώς και όχι».

Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο Action24 το πρωί της Πέμπτης η κ. Ακρίτα, που εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή της στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας της είχε προτείνει να αναλάβει τον, αναβαθμισμένο σε υπουργείο, τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Δείτε επίσης: Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει Στέφανο Κασσελάκη η Έλενα Ακρίτα

Ειδικότερα, είπε: «Όπως ο Όθωνας (σ.σ. Ηλιόπουλος) έτσι κι εγώ είμαστε προσωπικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα. Όταν μου έγινε η πρόταση τον Μάιο του 2022 ήταν πάρα πολύ συγκεκριμένη η συμφωνία. Εμένα ο τομέας που με ενδιαφέρει είναι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων: γυναίκες, ΑμεΑ, σχολικός εκφοβισμός, ΛΟΑΤΚΙ κ.α. Η πρόθεση ήταν, και το λέω σήμερα για πρώτη φορά, ο τομέας αυτός να αναβαθμιστεί σε υπουργείο το οποίο και θα αναλάβω. Κατηγορηματικά το λέω ότι γι’ αυτό τον λόγο μπήκα και καταλαβαίνω απόλυτα τον Όθωνα και τη στάση του. Και βεβαίως θα εξαντλήσω τη θητεία μου γιατί ούτε ο μισθός με ενδιαφέρει εμένα, για λόγους που είναι γνωστοί, ούτε τίποτα άλλο. Θέλω όμως να δουλέψω εκεί όπου τα πράγματα δυστυχώς είναι κανιβαλικά. Άρα σαφώς και όχι».

Τέλος, στο ερώτημα εάν υπήρχε πιθανότητα να παραιτηθεί προκειμένου να βρεθεί στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης, η κ. Ακρίτα απάντησε: «Σαφώς και όχι».

 

 

Ολόκληρη συνέντευξη της Έλενας Ακρίτα στο Action 24:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter