Ακρίβεια: «Μαύρη» πρόβλεψη για 1,60 ευρώ ανά λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης (Video)

Ακρίβεια: «Μαύρη» πρόβλεψη για 1,60 ευρώ ανά λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης (Video)

Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης τον χειμώνα ακρίβειας που προβλέπεται βαρύς, με σφραγίδα Μητσοτάκη που αρνείται να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης. Όλα αυτά τη στιγμή που η τιμή των καυσίμων παραμένει στα ύψη.

Διαβάστε σχετικά: Χαριστική βολή από το πετρέλαιο θέρμανσης

Η πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Open, ερωτηθείσα για πώς θα διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, απάντησε: «Υποθετικά πάνω από 1,50. Μπορεί να παίξει πάνω από 1,58-1,60 ανάλογα».

«Πέρσι περιμέναμε να φτάσει στο 1,55-1,56 ευρώ και τελευταία στιγμή δόθηκε επιδότηση από τα διυλιστήρια, εγώ προτείνω πάλι να γίνει κάτι τέτοιο- και έφτασε μέχρι το 1,20 ευρώ», εξήγησε.

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να γίνει και φέτος το ίδιο. Να πούμε κάτι, και ας τους στεναχωρήσουμε. Έχουν υπερκέρδη. Θα πρέπει να κάνουν κάτι»,

«Η Κύπρος παίρνει από εμάς και πουλάει πολύ φθηνά. Γιατί έχει μειώσει τον φόρο και τον ΦΠΑ. Επί του παρόντος η κυβέρνηση δεν το σκέφτεται να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης», επισήμανε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter