Ακροδεξιά στήριξη του Άδωνη από τον Καρατζαφέρη: Είναι ο ουσιαστικός αρχηγός της ΝΔ (Audio)

Ακροδεξιά στήριξη του Άδωνη από τον Καρατζαφέρη: Είναι ο ουσιαστικός αρχηγός της ΝΔ (Audio)

Την μετατόπιση της Νέας Δημοκρατίας στην ακροδεξιά γραμμή του Άδωνη Γεωργιάδη παραδέχθηκε ουσιαστικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Όπως φαίνεται μάλιστα ο Γιώργος Καρατζαφέρης προσπαθεί να προστατεύσει τον Άδωνη Γωργιάδης ο οποίος, ως γνωστόν, προέρχεται από τους κόλπους του κόμματός του. 

Ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Real FM, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην «ιεραρχία» της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο αρχηγός της βάσης της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει δυο αρχηγούς. Ο ένας αρχηγός είναι αυτός που υπάρχει, ο τύποις αρχηγός του κόμματος και υπάρχει και ο αρχηγός της βάσης της Νέας Δημοκρατίας. Αρχηγός της βάσης της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Άδωνης. Πιστεύω, λοιπόν, επειδή το συνειδητοποίησαν κάποιοι θέλουν να του κόψουν τα ποδάρια, έδωσαν τροφή σε οικία μέσα ενημέρωσης και γραφίδες να τον στοχοποιήσουν και αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στον άχαρο ρόλο να προσπαθεί να κόψει τα ποδάρια του Νο2, ίσως ουσία Νο1 της Νέας Δημοκρατίας».

Στο ερώτημα τι θα κάνει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Στις επόμενες εκλογές θα είμαστε παρόντες. Συζητάμε για κάτι ευρύτερο, κάτι το οποίο να αποτελεί και κίνητρο ή ακόμα και μαγνήτη των αδιαφόρων. Γιατί αυτή τη στιγμή όλοι μετράνε με τις ψήφους των κομμάτων. Μα, το 50% δεν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές. Αυτό το 50% πρέπει να κινητοποιήσουμε, αυτό πρέπει να γοητεύσουμε για να προχωρήσουμε».

Ακούστε το ηχητικό (μετά το τρίτο λεπτό):

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter