Ακροδεξιά της ΝΔ προς Μητσοτάκη: Συντρίβεται η ΝΔ – Κυριάκο, καλή αντάμωση!

Ακροδεξιά της ΝΔ προς Μητσοτάκη: Συντρίβεται η ΝΔ – Κυριάκο, καλή αντάμωση!

Με αφορμή το πρωτοσέλιδο του Βήματος της Κυριακής όπου για πρώτη φορά σε δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται με μεγάλες απώλειες η ακροδεξιά της ΝΔ με άρθρο στην ιστοσελίδα που την εκφράζει, το antinews. gr σημειώνει πως επίκειται συντριβή του κόμματος υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο άρθρο γίνεται λόγος για «δυσαρέσκεια του κουμπάρου» ενώ παράλληλα αρνείται το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ όπως εμφανίζεται στη δημοσκόπηση αλλά και το ίδιο το 28% της Νέας Δημοκρατίας:

«Εμείς ωστόσο,(…), θεωρούμε ότι ο Μητσοτάκης κινείται στο 25%.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει μπετονάρει στο 32% (άντεξε το’19, τώρα δεν θα αντέξει;), κλείνοντας το μάτι στις βαρουφάκιες ψήφους.»

Για να συμπληρώσει, μαζί με ένα υστερόγραφο:

«Κυριάκο, καλή αντάμωση!!!

ΥΓ. Όσοι καλοθελητές σπεύσουν να μας πουν ότι ο μπαμπούλας του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει ακόμα, καλό είναι να σκεφτούν πόσες είναι οι πιθανότητες για έναν ληστή να αποφύγει τη φυλακή, αν ξαναληστέψει μια τράπεζα με τον ίδιο τρόπο.»

Το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr:

Συντρίβεται η ΝΔ… με τη σφραγίδα του Κουμπάρου

Σε πρόσφατο κομμάτι, πέρα από τη συσσωρευμένη λαϊκή οργή ένεκα της καταστροφικής πολιτικής του… παραλίγο Μωυσή, που αδημονεί να έρθει η ώρα της κάλπης προς εκτόνωση, επισημάναμε και το ενδεχόμενο να ενισχυθεί έτι περαιτέρω… η επιχείρηση μαύρισμα, από τη δυσαρέσκεια του Κουμπάρου λόγω αναψηλάφησης της υπόθεσης του Noor.

Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε πλήρως.

Καθώς στο σημερινό Βήμα, ο Κουμπάρος κυριολεκτικά κονιορτοποιεί τη μητσοτακική κυριαρχία.

Ξευτιλίζοντας αιφνιδίως τις διαβόητες βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες εμφάνιζαν τον Μητσοτάκη με ποσοστά μεγαλύτερα του ’19, έπειτα από σχεδόν δυόμισι ολέθριων ετών στο τιμόνι της χώρας.

Μέσω ενός πρωτοσέλιδου-βόμβα, που σηματοδοτεί την κατάρρευση του Μητσοτάκη.

Διότι δεν νομίζουμε πως υπάρχουν ελπίδες σωτηρίας, όταν η μέχρι πρότινος κυβερνητική ναυαρχίδα που προπαγάνδιζε μετά βδελυγμίας το μεγαλείο του Μητσοτάκη, αίφνης τον ρίχνει στο 28%.

Αυτό ήταν… νεοφιλελεύθερα αδέρφια, Μητσοτάκης τέλος!!!

Aκόμη κι αν ο Κουμπάρος, κατόπιν πιθανών πιέσεων κάνει πίσω, καθώς το… πυρηνικό πρωτοσέλιδο έχει ήδη… γράψει στη συνείδηση του λαού.

Ο οποίος, βλέποντας τη μητσοτακική παρακμή σε ζωντανή μετάδοση, που θυμίζει κραταιή Αυτοκρατορία σε ελεύθερη πτώση, διαλύει παράλληλα τις όποιες αμφιβολίες είχε σχετικά με το… μαύρισμα που επιφυλάσσει στον Μητσοτάκη.

Πάντως αν ισχύουν τα ποσοστά του Κουμπάρου, σημαίνει ότι οδηγούμαστε σε βαρβάτη συγκυβέρνηση, προφανέστατα, χωρίς τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Εμείς ωστόσο, όπως γράψαμε στο προηγούμενο κομμάτι που παραθέτουμε παραπάνω, θεωρούμε ότι ο Μητσοτάκης κινείται στο 25%.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει μπετονάρει στο 32% (άντεξε το’19, τώρα δεν θα αντέξει;), κλείνοντας το μάτι στις βαρουφάκιες ψήφους.

Εννοείται ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με τα αποτελέσματα στο ΚΙΝΑΛ.

Όπου, απ’ ό,τι μαθαίνουμε, κονταροχτυπιούνται ΓΑΠ – Ανδρουλάκης, με τον Λοβέρδο τρίτο και καταϊδρωμένο.

Τουτέστιν, συντριπτική ήττα Μητσοτάκη, γιατί αφενός δεν θα βγαίνουν τα κουκιά για συγκυβέρνηση π.χ. με Βελόπουλο (δεν αναφερόμαστε σε συμμαχία με άλλα δεξιά κόμματα που ίσως καταφέρουν να μπουν στη Βουλή, για ευνόητους λόγους), αφετέρου δεν θα μπορεί να αποφύγει την παγίδα… προοδευτικής κυβέρνησης από τον πρώτο γύρο που στήνεται από αριστερά, με κερασάκι στην τούρτα την αλλαγή του εκλογικού και τον απόλυτο εγκλωβισμό του.

Θα μπορούσε να σωθεί, αν στρίψει το τιμόνι δεξιά και πάρει πίσω τους… κοψοχέρηδες.

Εδώ όμως γελάμε!!!

Κυριάκο, καλή αντάμωση!!!

ΥΓ. Όσοι καλοθελητές σπεύσουν να μας πουν ότι ο μπαμπούλας του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει ακόμα, καλό είναι να σκεφτούν πόσες είναι οι πιθανότητες για έναν ληστή να αποφύγει τη φυλακή, αν ξαναληστέψει μια τράπεζα με τον ίδιο τρόπο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter